Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το Ανώτατο Δικαστήριο «τελειώνει» τον Πιστόριους – Τι αποφάσισε (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Ανώτατο Δικαστήριο «τελειώνει» τον Πιστόριους – Τι αποφάσισε (pics)

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αφρικής αποφάσισε για τον Όσκαρ Πιστόριους, όσο αφορά στον φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έφεση του «γρηγορότερου ανθρώπου χωρίς πόδια» απορρίφθηκε και οδηγείται σε ποινή κάθειρξης 13 ετών. Η ποινή του είχε αυξηθεί από έξι σε 15 χρόνια τον Νοέμβριο, ζητώντας από το Συνταγματικό Δικαστήριο να προβεί σε αναθεώρηση. Διαβάστε […]

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Αφρικής αποφάσισε για τον Όσκαρ Πιστόριους, όσο αφορά στον φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έφεση του «γρηγορότερου ανθρώπου χωρίς πόδια» απορρίφθηκε και οδηγείται σε ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Η ποινή του είχε αυξηθεί από έξι σε 15 χρόνια τον Νοέμβριο, ζητώντας από το Συνταγματικό Δικαστήριο να προβεί σε αναθεώρηση.

Διαβάστε ακόμα

Ικανοποιημένη η οικογένεια της Στέενκαμπ για την αύξηση της ποινής στον Πιστόριους

Έτσι, το αίτημά του απορρίφθηκε, βάζοντας οριστικό τέλος στην έντονη δικαστική διαμάχη καθώς σύμφωνα την εισαγγελία της χώρας, δεν υπάρχει καμία άλλη νομική εναλλακτική πλέον.

Στον αντίποδα, η Tania Koen, οικογενειακός δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, ​​δήλωσε ότι οι γονείς της «είχαν πάντα πίστη στο σύστημα δικαιοσύνης», δίχως να κάνουν άλλα σχόλια.

Ο Όσκαρ Λέοναρντ Καρλ Πιστόριους κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφό του Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου του 2013.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις