Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στα… μαχαίρια ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τον δικαστή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα… μαχαίρια ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τον δικαστή

Πέτρα του… σκανδάλου για ΑΕΚ – ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ο δικαστής Δημήτρης Σκουτέρης, όσο αφορά στην εκδίκαση της έφεσης την Τετάρτη. Όπως φαίνεται, η Ένωση δεν θέλει να εκδικάσει την έφεση του ΠΑΟΚ ο δικαστής Σκουτέρης, ο άνθρωπος που… άνοιξε την Τούμπα και επέστρεψε τους τρεις βαθμούς στον «Δικέφαλο του Βορρά» για το ντέρμπι με τον […]

Πέτρα του… σκανδάλου για ΑΕΚ – ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ο δικαστής Δημήτρης Σκουτέρης, όσο αφορά στην εκδίκαση της έφεσης την Τετάρτη.

Όπως φαίνεται, η Ένωση δεν θέλει να εκδικάσει την έφεση του ΠΑΟΚ ο δικαστής Σκουτέρης, ο άνθρωπος που… άνοιξε την Τούμπα και επέστρεψε τους τρεις βαθμούς στον «Δικέφαλο του Βορρά» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, η ΑΕΚ ζητά την εξαίρεση του εν λόγω δικαστή από την Επιτροπή, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα

Η… όλο νόημα δήλωση του Χιμένεθ για τον Αραούχο

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Ξεπερνούμε το ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά υπαινίσσεται πως ο Σκουτέρης έβγαλε λανθασμένη απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση.

Ξεπερνούμε το γεγονός πως αγνοεί ότι η απόφαση Σκουτέρη επικυρώθηκε και σε τρίτο βαθμό από Αρεοπαγίτες. Δεν θα σταματήσουμε όμως να ξεπερνούμε, πως για τα καλά πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα… περήφανο νομικό πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Δεν καταλαβαίνουμε τον πανικό του ΠΑΟΚ για ένα απόλυτα στοιχειοθετημένο και χωρίς υπόνοιες αίτημα με βάση τις διατάξεις του Δικονομικού Κανονισμού της ΕΠΟ και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις