Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Καμπανάκι» για Μιραλάς – Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Καμπανάκι» για Μιραλάς – Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός

Για το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό γίνεται μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή», οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν σε απόκτηση του Βέλγου μόνο με τους δικούς του όρους και όχι με αυτούς της Έβερτον. Στον αντίποδα, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που ευελπιστούσαν οι άνθρωποι της ομάδας, […]

Για το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό γίνεται μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή», οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν σε απόκτηση του Βέλγου μόνο με τους δικούς του όρους και όχι με αυτούς της Έβερτον.

Στον αντίποδα, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν έχει φέρει τα αποτελέσματα που ευελπιστούσαν οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και ξέρουν ότι σε μια πιο δεμένη και συμπαγή ομάδα μπορεί να… μεγαλουργήσει.

Διαβάστε ακόμα

Ο Ολυμπιακός καλωσόρισε τον νέο προπονητή!

Φημολογείται πως έχουν βάλει οψιόν 6 εκατ. ευρώ για τον διεθνή παίκτη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να προσφέρει τόσα χρήματα.

Θυμίζουμε πως ο Βέλγος άσσος, αγωνίζεται ως ακραίος μέσος στην Εθνική Βελγίου και στην Πρέμιερ Λιγκ, για την Έβερτον. Από τον χειμώνα του 2018, μάλιστα, παίζει ως δανεικός στη Σούπερ Λιγκ για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Πάντως, ο Κέβιν Μιραλάς έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στο Λιμάνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις