Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μαλεζάνι: Τρελός για μένα ο Βαρδινογιάννης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαλεζάνι: Τρελός για μένα ο Βαρδινογιάννης

Συνέντευξη με αφορμή την προπονητική του καριέρα έδωσε σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Και χαρακτήρισε «τρελό» τον Βαρδινογιάννη για χάρη του αποκαλύπτοντας και στενές επαφές για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Ο Ιταλός τεχνικός με την σημαντική θητεία στην Πάρμα μίλησε στην ιστοσελίδα «tggialloblu.it» και αναφερόμενος στην παρουσία του στο «τριφύλλι» έδειξε ιδιαίτερα […]

Συνέντευξη με αφορμή την προπονητική του καριέρα έδωσε σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Και χαρακτήρισε «τρελό» τον Βαρδινογιάννη για χάρη του αποκαλύπτοντας και στενές επαφές για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός με την σημαντική θητεία στην Πάρμα μίλησε στην ιστοσελίδα «tggialloblu.it» και αναφερόμενος στην παρουσία του στο «τριφύλλι» έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το έργο του, ενώ περηφανεύτηκε και για την σχέση του με τον τότε διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Ζιντάν: Γιατί αντικατέστησα τον Ρονάλντο

«Έκανα σπουδαία πράγματα στον Παναθηναϊκό. Στην Ελλάδα προπόνησα για πρώτη φορά στο Champions League και είχα δύο παραγωγικές σεζόν. Μπορούσα να μείνω, ο πρόεδρος ήταν τρελός για μένα, αλλά επέλεξα να γυρίσω στην Ιταλία για οικογενειακούς λόγους.

Είχα μιλήσει με την Ουντινέζε, αλλά τελικά διέπραξα ένα μεγάλο λάθος» σχολίασε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά στον πάγκο τόσο της Εθνικής Ελλάδας όσο και της Αλβανίας, τονίζοντας ότι ο Μέσι σκόραρε το πρώτο του γκολ στο Champions League με αυτόν ως αντίπαλο στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις