Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ζιντάν: Γιατί αντικατέστησα τον Ρονάλντο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζιντάν: Γιατί αντικατέστησα τον Ρονάλντο

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, τονίζοντας ότι πρέπει να ξεκουραστεί Ο Πορτογάλος έφτασε τα 650 γκολ στην καριέρα του απέναντι στην Ατλέτικο, όμως δεν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, καθώς ο Ζιζού τον αντικατέστησε με τον Μπενζεμά. Ο Ρονάλντο έκανε και πάλι το θαύμα […]

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, τονίζοντας ότι πρέπει να ξεκουραστεί

Ο Πορτογάλος έφτασε τα 650 γκολ στην καριέρα του απέναντι στην Ατλέτικο, όμως δεν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, καθώς ο Ζιζού τον αντικατέστησε με τον Μπενζεμά.

Ο Ρονάλντο έκανε και πάλι το θαύμα του! (vid)

«Ο Κριστιάνο είναι ο Κριστιάνο, είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής σε όλη του τη ζωή, σκοράρει 50 γκολ τη σεζόν και είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει άλλος που το κάνει αυτός.

Αλλά και άλλοι μπορούν να σκοράρουν και πρέπει να σκεφτούμε τα θετικά.

Θέλουμε να έχουμε τον Κριστιάνο μαζί. Ήταν απλά για να ξεκουραστεί. Έχουμε πολλά παιχνίδια. Αυτές τις μέρες χρειάζεται ξεκούραση. Αισθάνεται καλύτερα κάθε μέρα, μπορείτε να το δείτε».

Η «πτώση» της Ρεάλ Μαδρίτης στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της La Liga δεν ανησυχεί τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Θεαματικό γκολ! Σαρώνει το «ψαλίδι» του Ρονάλντο (pic + vid)

Οι «μερένχες» δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο ντέρμπι της Μαδρίτης την Ατλέτικο, με τον Γάλλο τεχνικό να αποδεικνύει πως έχει θέσει σε πρώτη μοίρα την πορεία στο Champions League και την ρεβάνς με την Γιουβέντους.

Χαρακτηριστική είναι η απουσία των Μόντριτς, Κασεμίρο από το αρχικό σχήμα, ενώ και ο Ρονάλντο αποχώρησε προληπτικά ως αλλαγή για να αποφύγει τυχόν τραυματισμό.

Μοναδικός φόβος για τον Ζιντάν το μικροπρόβλημα στον αστράγαλο για τον Λούκας Βάσκες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις