Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γυναίκες: “Κυνηγούν” τον γάμο, αλλά… όχι και τον άντρα!
PLUS

Γυναίκες: “Κυνηγούν” τον γάμο, αλλά… όχι και τον άντρα!

  Η ημέρα του γάμου για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους, καθώς θεωρούν πως έχουν βρει το «άλλο τους μισό» με το οποίο θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Ωστόσο, σύμφωνα με πολλές παντρεμένες, το υπόλοιπο της ζωής τους είναι κάπως συμβατικό με την καθημερινότητα […]

 

Η ημέρα του γάμου για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους, καθώς θεωρούν πως έχουν βρει το «άλλο τους μισό» με το οποίο θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πολλές παντρεμένες, το υπόλοιπο της ζωής τους είναι κάπως συμβατικό με την καθημερινότητα να προκαλεί φθορά στη σχέση.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Champneys Health Spa, σύμφωνα με την Metro, δείχνει πως πάνω από το 50% των παντρεμένων γυναικών προτιμούν να περνούν χρόνο με τους κολλητούς τους παρά με τον σύζυγό τους.

Στην έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε 1.517 γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο, σημειώνεται πως πρωταρχικός λόγος προτίμησης των φίλων είναι πως δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση και ακούν ό,τι έχουν να τους πουν σε αντίθεση με τους συζύγους.

Μερικοί λόγοι που οι φίλοι είναι καλύτεροι από τους συζύγους, σύμφωνα με την έρευνα:

  • Μπορούμε να μιλάμε για όλα
  • Ακούνε περισσότερο
  • Λέω όσα δεν μπορώ να πω στον άντρα μου
  • Απολαμβάνουμε τα ίδια πράγματα
  • Γελάμε μέχρι δακρύων
  • Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου

Ο νούμερο 1 λόγος για να φτάσει ένας γάμος στο τέλος του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις