Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φωτιά στον Πύργο Τραμπ – Νεκρός και τραυματίες
ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά στον Πύργο Τραμπ – Νεκρός και τραυματίες

Ένας άνδρας ηλικίας 67 ετών έχασε τη ζωή του και τέσσερις άνδρες του πυροσβεστικού σώματος τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον 50ό όροφο του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη το Σάββατο, Η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα, ανέφεραν αξιωματικοί του πυροσβεστικού σώματος. Το θύμα βρέθηκε αναίσθητο μέσα στο διαμέρισμα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. […]

Ένας άνδρας ηλικίας 67 ετών έχασε τη ζωή του και τέσσερις άνδρες του πυροσβεστικού σώματος τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον 50ό όροφο του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη το Σάββατο,

Η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα, ανέφεραν αξιωματικοί του πυροσβεστικού σώματος.

Το θύμα βρέθηκε αναίσθητο μέσα στο διαμέρισμα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διατηρεί γραφείο και ιδιωτική οικία στον 66ο όροφο του κτιρίου, στο μέσο του Μανχάταν, δεν βρισκόταν εκεί.

Δεν βρισκόταν επίσης κανένα άλλο μέλος της οικογένειας του προέδρου στο κτίριο την ώρα της φωτιάς, κατά την πυροσβεστική.

«Χτύπημα» στο Μύνστερ – Ποιος ήταν ο δράστης

Οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης δεν έχουν κάνει καμιά εκτίμηση για τα αίτια της πυρκαγιάς.

«Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη φωτιά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το διαμέρισμα είναι αρκετά μεγάλο, ήμασταν 50 ορόφους πάνω. Στο υπόλοιπο κτίριο εξαπλώθηκε αρκετός καπνός», ανέφερε μέσω Twitter ο επικεφαλής της διεύθυνσης του πυροσβεστικού σώματος της αμερικανικής μεγαλούπολης Ντάνιελ Νίγκρο.

Σε ανάρτηση στο Twitter, ο πρόεδρος ανέφερε ότι «η φωτιά στον Πύργο Τραμπ κατασβέστηκε», πριν συμπληρώσει ότι ήταν «πολύ περιορισμένη (καλά χτισμένο κτίριο)» κι ότι «οι άνδρες (και οι γυναίκες) της πυροσβεστικής έκαναν σπουδαία δουλειά» και προσθέσει «σας ευχαριστώ!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις