Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε Οινούσσες και Φαρμακονήσι ο Καμμένος (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε Οινούσσες και Φαρμακονήσι ο Καμμένος (pics)

Τα φυλάκια Παναγιάς Οινουσσών και Φαρμακονησίου επισκέφθηκε ο Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή. Μαζί τους στην επίσκεψη ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο δήμαρχος Στυλίδας που είναι έφεδρος λοχαγός καταδρομέας. Ο υπουργός Άμυνας αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες, ενώ έστειλε μήνυμα και για τους δύο στρατιωτικούς. «Η σκέψη […]

Τα φυλάκια Παναγιάς Οινουσσών και Φαρμακονησίου επισκέφθηκε ο Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Μαζί τους στην επίσκεψη ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο δήμαρχος Στυλίδας που είναι έφεδρος λοχαγός καταδρομέας.

Ο υπουργός Άμυνας αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες, ενώ έστειλε μήνυμα και για τους δύο στρατιωτικούς.

«Η σκέψη όλων μας, η σκέψη όλου του ελληνικού λαού, είναι δίπλα στον αξιωματικό και τον υπαξιωματικό που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Ευχόμαστε γρήγορα να έλθει για αυτούς η λευτεριά», είπε ο κ. Καμμένος.

«Σήμερα, στο πασχαλινό τραπέζι, σε όλα τα στρατόπεδα, με διαταγή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, θα υπάρχουν δύο κενές θέσεις. Ξέρω ότι θα υπάρχουν δύο κενές θέσεις και σε κάθε ελληνικό σπίτι μέχρι την επιστροφή των δύο στελεχών μας», συμπλήρωσε.

Τουρκικά F16 πάνω από τη νήσο Παναγιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις