Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οργή Μπουτάρη για την απόφαση του ΟΑΣΘ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή Μπουτάρη για την απόφαση του ΟΑΣΘ

Αντέδρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, για την απόφαση του ΟΑΣΘ να σταματήσουν νωρίς τα δρομολόγια των λεωφορείων το Μεγάλο Σάββατο. Ο κ. Μπουτάρης σε ανάρτησή του στο Twitter επισημαίνει πως είναι Αδιανόητο εν έτει 2018 να αναζητείται το δημόσιο αγαθό της συγκοινωνίας. Ο ΟΑΣΘ “τραβά χειρόφρενο” στις 22:00 “ακινητοποιώντας” παράλληλα Θεσσαλονικείς, τουρίστες και εργαζόμενους». Γαβρόγλου: […]

Αντέδρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, για την απόφαση του ΟΑΣΘ να σταματήσουν νωρίς τα δρομολόγια των λεωφορείων το Μεγάλο Σάββατο.

Ο κ. Μπουτάρης σε ανάρτησή του στο Twitter επισημαίνει πως είναι Αδιανόητο εν έτει 2018 να αναζητείται το δημόσιο αγαθό της συγκοινωνίας. Ο ΟΑΣΘ “τραβά χειρόφρενο” στις 22:00 “ακινητοποιώντας” παράλληλα Θεσσαλονικείς, τουρίστες και εργαζόμενους».

Γαβρόγλου: Τι αλλάζει με την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να στείλει σε όλους τις ευχές του για Καλή Ανάσταση.

«Αδιανόητο εν έτει 2018 να αναζητείται το δημόσιο αγαθό της συγκοινωνίας. Ο ΟΑΣΘ “τραβά χειρόφρενο” στις 22:00 “ακινητοποιώντας” παράλληλα Θεσσαλονικείς, τουρίστες και εργαζόμενους. Καλή Ανάσταση σε όλους!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις