Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βρούτσης: Η κυβέρνηση θα «δραπετεύσει» το φθινόπωρο με εκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρούτσης: Η κυβέρνηση θα «δραπετεύσει» το φθινόπωρο με εκλογές

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα «δραπετεύσει» το φθινόπωρο με εκλογές, εξέφρασε ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real news». «Όλες οι ενέργειες και οι δηλώσεις της κυβέρνησης προδίδουν άγχος, αλλά και την πρόθεσή της να δραπετεύσει το φθινόπωρο με εκλογές, σε μια προσπάθεια να περισώσει ό,τι μπορεί», […]

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα «δραπετεύσει» το φθινόπωρο με εκλογές, εξέφρασε ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real news».

«Όλες οι ενέργειες και οι δηλώσεις της κυβέρνησης προδίδουν άγχος, αλλά και την πρόθεσή της να δραπετεύσει το φθινόπωρο με εκλογές, σε μια προσπάθεια να περισώσει ό,τι μπορεί», υπογράμμισε.

Ο κ. Βρούτσης συμπλήρωσε ότι «τα μέτρα που έρχονται θα επιφέρουν απώλεια μίας έως τριών συντάξεων για όλους τους συνταξιούχους, καθώς και ενός μισθού για όλους τους εργαζόμενους».

Εκτίμησε ότι το υπουργείο Εργασίας σκόπιμα δημιουργεί «μαύρες τρύπες», «που υπονομεύουν το μέλλον του ασφαλιστικού και ναρκοθετούν με ελλείμματα την επόμενη κυβέρνηση».

Τζανακόπουλος: Περιμένουμε να επιστρέψει η Τουρκία στον δρόμο της λογικής

Εξάλλου, ο κ. Βρούτσης σχολίασε ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα «δείχνουν ανευθυνότητα και επιπολαιότητα» και τόνισε ότι «επιβάλλεται εθνική ομοψυχία πρώτα και πάνω από όλα», κάτι που η κυβέρνηση, όπως είπε, «υπονομεύει συστηματικά με την τακτική που ακολουθεί».

Τέλος, ερωτώμενος σχετικά με τα κρούσματα εγκληματικότητας, ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι «η χώρα μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι ανομίας» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «φέρει ακέραια την ευθύνη», επιρρίπτοντάς της παράλληλα ευθύνες για το ότι «προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βία και την εγκληματικότητα ως αυτονόητα συστατικά στοιχεία της καθημερινότητας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις