Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Μην αγνοείτε αυτές τις αλλαγές στο σώμα!
ΥΓΕΙΑ

Μην αγνοείτε αυτές τις αλλαγές στο σώμα!

Προβλήματα υγείας «μαρτυρούν» οι παρακάτω αλλαγές στον ανθρώπινο οργανισμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο medicaldaily. com, το σώμα μας στέλνει καθημερινά μηνύματα για την υγεία μας. Οι αλλαγές σε χρώμα ή/ και σε σχήμα σε ορισμένα μέρη μπορεί να δείχνουν ένα ιατρικό θέμα. Τα παρακάτω 6 σημεία είναι τα «κλειδιά» που προειδοποιούν για προβλήματα υγείας: Διαβάστε ακόμα Προσοχή: Oι 9 […]

Προβλήματα υγείας «μαρτυρούν» οι παρακάτω αλλαγές στον ανθρώπινο οργανισμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο medicaldaily. com, το σώμα μας στέλνει καθημερινά μηνύματα για την υγεία μας. Οι αλλαγές σε χρώμα ή/ και σε σχήμα σε ορισμένα μέρη μπορεί να δείχνουν ένα ιατρικό θέμα.

Τα παρακάτω 6 σημεία είναι τα «κλειδιά» που προειδοποιούν για προβλήματα υγείας:

Διαβάστε ακόμα

Προσοχή: Oι 9 πιο βλαβερές τροφές για τον εγκέφαλο!

Νύχια: Το λευκό χρώμα μπορεί να υποδεικνύει πρόβλημα στο συκώτι, δυσλειτουργία στα νεφρά ή συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Μαλλιά: Η τριχόπτωση, η ξηρότητα των μαλλιών και η αποδυνάμωση της τρίχας είναι κλασικά συμπτώματα των διαταραχών του θυρεοειδούς αδένα.

Στήθος: Αλλαγές όπως η σκληρότητα του δέρματος, η εμφάνιση μαζών (όγκων) στο στήθος ή η έκκριση υγρού από τη θηλή μπορεί να σημαίνουν λοίμωξη ή ακόμη και καρκίνο.

Διαβάστε ακόμα

Οι μακαρονάδες… δικαιώνονται!

Μάτια: Η θολή όραση στα άτομα με ανεβασμένο σάκχαρο είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς μπορεί να οφείλεται στη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια.

Γλώσσα: Ο αποχρωματισμός, η εμφάνιση μικρών μαζών, οι πληγές και ο πόνος δείχνουν πρόβλημα υγείας, όπως μια διατροφική έλλειψη.

Πόδια: Οι αλλαγές στα κάτω άκρα μπορούν να αποδοθούν σε πολλές αιτίες, από την υπερβολική κατανάλωση αλατιού και την επακόλουθη κατακράτηση υγρών μέχρι μια ορμονική ανισορροπία και συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις