Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κίνηση – ματ του Τσοχατζόπουλου από τη φυλακή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνηση – ματ του Τσοχατζόπουλου από τη φυλακή

Ο πρώην Υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, εκτίει την ποινή του στις φυλακές Χαλκίδας και φαίνεται πως ετοιμάζει την επόμενη κίνησή του. Φαίνεται πως ο πρώην πολιτικός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτηση χάριτος, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Διαβάστε ακόμα Αντιμέτωπος με νέα κατηγορία ο Νίκος Ζήγρας Πριν από μερικές εβδομάδες, εξάλλου, ο πρώην υπουργός […]

Ο πρώην Υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, εκτίει την ποινή του στις φυλακές Χαλκίδας και φαίνεται πως ετοιμάζει την επόμενη κίνησή του.

Φαίνεται πως ο πρώην πολιτικός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτηση χάριτος, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε ακόμα

Αντιμέτωπος με νέα κατηγορία ο Νίκος Ζήγρας

Πριν από μερικές εβδομάδες, εξάλλου, ο πρώην υπουργός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου οι γιατροί του τοποθέτησαν βηματοδότη στην καρδιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, ο 78χρονος πρώην βουλευτής εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλεύθηκε και μετά την επέμβαση στο νοσοκομείο των φυλακών «Άγιος Παύλος».

Διαβάστε ακόμα

Συνήγορος Τσοχατζόπουλου: Ο Άκης είναι τελειωμένος

Ενδεικτική της κατάστασης της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι η δήλωση που είχε κάνει τον περασμένο μήνα ο δικηγόρος του. «Ο Άκης είναι τελειωμένος. Δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματά του μέσα σε μια φυλακή».

Για αυτό, οι αρμόδιοι νομικοί εκπρόσωποι του συγκεντρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να καταθέσουν άμεσα αίτηση χάριτος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις