Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σοκολατένιος… πειρασμός: Βαθιά το χέρι στην… τσέπη για να το γευτείς (pics)
PLUS

Σοκολατένιος… πειρασμός: Βαθιά το χέρι στην… τσέπη για να το γευτείς (pics)

Από τα παραδοσιακά εδέσματα για το Πάσχα, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, είναι τα σοκολατένια αυγά. Γνωστή βέλγικη σοκολατοποιία σκέφτηκε λοιπόν να ξεπεράσει τα μέχρι τώρα λαχταριστά δημιουργήματά της και να φτιάξει ένα τεράστιο σοκολατένιο αυγό. «Ήθελα η πρώτη μου δημιουργία για την Godiva να είναι κάτι θεαματικό», ανέφερε η Cherish Finden, καθώς πρόσφατα ανέλαβε τη […]

Από τα παραδοσιακά εδέσματα για το Πάσχα, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, είναι τα σοκολατένια αυγά.

Γνωστή βέλγικη σοκολατοποιία σκέφτηκε λοιπόν να ξεπεράσει τα μέχρι τώρα λαχταριστά δημιουργήματά της και να φτιάξει ένα τεράστιο σοκολατένιο αυγό.

«Ήθελα η πρώτη μου δημιουργία για την Godiva να είναι κάτι θεαματικό», ανέφερε η Cherish Finden, καθώς πρόσφατα ανέλαβε τη θέση της Creative Development Chef.

Διαβάστε ακόμα

Ζαβολιά: Τι να κάνετε στο αυγό σας, για να μην αφήσει κανένα… όρθιο!

Και τα κατάφερε! Δούλεψε με την ομάδα της για 192 ώρες προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και γευστικό. Ο σοκο-πειρασμός, μάλιστα, ζυγίζει 25 κιλά και κοστίζει… 5.700€!

Και διαθέτει και μεγαλοπρεπή στολισμό. Βασικό συστατικό του είναι η βέλγικη μαύρη και λευκή σοκολάτα και είναι διακοσμημένο με βρώσιμο χρυσό και πέρλες λευκής σοκολάτας.

Μάλιστα, συνοδεύεται και από 5 μικρότερα σοκολατένια αυγά, βάρους 420 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις