Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μέχρι και οι Financial Times τα “έχασαν” με αυτό το σπίτι στην Ελλάδα
PLUS

Μέχρι και οι Financial Times τα “έχασαν” με αυτό το σπίτι στην Ελλάδα

Χλιδή, γαλάζιο και Ελλάδα. Ποιος δεν τα χάνει μπροστά σε αυτά, όταν συνδυάζονται; Με αυτό το εντυπωσιακό σπίτι στη Φολέγανδρο ξετρελάθηκαν ακόμη και οι Financial Times. Το συγκεκριμένο σπίτι νοικιάζεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας vrbo.com για 878 δολάρια τη βραδιά (710 ευρώ) και ανήκει στην κυρία Ιλιάνα φον Χιρς. Όποιος έχει την δυνατότητα και την τύχη να […]

Χλιδή, γαλάζιο και Ελλάδα. Ποιος δεν τα χάνει μπροστά σε αυτά, όταν συνδυάζονται;

Με αυτό το εντυπωσιακό σπίτι στη Φολέγανδρο ξετρελάθηκαν ακόμη και οι Financial Times.

Το συγκεκριμένο σπίτι νοικιάζεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας vrbo.com για 878 δολάρια τη βραδιά (710 ευρώ) και ανήκει στην κυρία Ιλιάνα φον Χιρς.

Όποιος έχει την δυνατότητα και την τύχη να μείνει εκεί, μπορεί να πάρει το πρωινό του στην εκπληκτική βεράντα, να δροσιστεί στην πισίνα απολαμβάνοντας την μαγεία της θάλασσας, ξεχνώντας κάθε «φουρτούνα».

«Πλέκουν» το εγκώμιο για την Ελλάδα – Οι λόγοι για να την επισκεφτείς

Το σπίτι σίγουρα είναι ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, ενώ αποτελείται από δυο επίπεδα με 4 υπνοδωμάτια, καθώς και 4 μπάνια, γεγονός που το κάνει κατάλληλο για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια ή παρέα.

Το απέραντο γαλάζιο, είτε το χαζεύει κανείς πρωί είτε καθώς πέφτει ο ήλιος, σε ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο, τόσο, που μέχρι και οι Financial Times το έκαναν θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις