Καθάρισε τη μπανιέρα σου εύκολα και οικονομικά

PLUS

Καθάρισε τη μπανιέρα σου εύκολα και οικονομικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ο χώρος του μπάνιου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός  στο καθάρισμα, καθώς συγκεντρώνει εύκολα εστίες μικροβίων και δυσάρεστες οσμές γι΄αυτό χρειάζεται τακτικό καθάρισμα. Ωστόσο, η μαγική σόδα μπορεί να σε βοηθήσει και να κάνει το καθάρισμα πιο εύκολη υπόθεση. Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι αποτελεί μία φθηνή οικονομικά λύση, οι δυνατότητές της στον καθαρισμό, στο γυάλισμα και στην […]

06.04.2018 | 09:41

Ο χώρος του μπάνιου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός  στο καθάρισμα, καθώς συγκεντρώνει εύκολα εστίες μικροβίων και δυσάρεστες οσμές γι΄αυτό χρειάζεται τακτικό καθάρισμα.

Ωστόσο, η μαγική σόδα μπορεί να σε βοηθήσει και να κάνει το καθάρισμα πιο εύκολη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι αποτελεί μία φθηνή οικονομικά λύση, οι δυνατότητές της στον καθαρισμό, στο γυάλισμα και στην εξαφάνιση των οσμών είναι αξεπέραστες. Το καθάρισμα μπάνιου με σόδα θα σε κάνει να εξοικονομήσεις χρήματα και φυσικά είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Χρωματάκια από την φύση στα αυγά – Τα έξι tips της γιαγιάς

Κάνε τη μπανιέρα-ντουζιέρα αστραφτερή

Για να αποφεύγεις το σκληρό καθάρισμα της μπανιέρας σου και να διευκολυνθείς, φρόντισε να την ξεπλένεις κάθε φορά αμέσως μετά το μπάνιο σου.

Ωστόσο, με λίγες κινήσεις μπορείς να αποκτήσεις μία μπανιέρα καθαρή από υπολείμματα σαπουνιού και αλάτων. Αυτό θα το πετύχεις αν σε μία μικρή λεκάνη αναμείξεις τρία μέρη σόδας με ένα μέρος ζεστό νερό και μία κούπα λεμονιού.

Βούτηξε ένα σφουγγάρι στο μείγμα και τρίψε την επιφάνεια της μπανιέρας με την σκληρή μεριά του. Άφησέ το να δράσει για λίγη ώρα και έπειτα ξέπλυνε με άφθονο νερό. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

 

 

Exit mobile version