Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Φυσικές λύσεις για να εξαφανίσετε τις κατσαρίδες από το σπίτι σας
PLUS

Φυσικές λύσεις για να εξαφανίσετε τις κατσαρίδες από το σπίτι σας

  Το καλοκαίρι έρχεται και σίγουρα η κατσαρίδα θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Το πιο ανεπιθύμητο έντομο θα κάνει σύντομα και πάλι αισθητή την παρουσία του. Δείτε μερικές φυσικές λύσεις για να διώξετε τις κατσαρίδες μια για πάντα από το σπίτι σας. Μαγειρική σόδα Ρίξτε μπόλικη μαγειρική σόδα σε σημεία του σπιτιού που […]

 

Το καλοκαίρι έρχεται και σίγουρα η κατσαρίδα θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της. Το πιο ανεπιθύμητο έντομο θα κάνει σύντομα και πάλι αισθητή την παρουσία του.

Δείτε μερικές φυσικές λύσεις για να διώξετε τις κατσαρίδες μια για πάντα από το σπίτι σας.

Μαγειρική σόδα

Ρίξτε μπόλικη μαγειρική σόδα σε σημεία του σπιτιού που θεωρείτε ύποπτα (φωταγωγοί, πόρτες και παράθυρα) και αφήστε την να δράσει. Απλά αφήστε την να δράσει. Η μαγειρική σόδα μπορεί να εξαφανίσει ακόμα και τις κατσαρίδες.

Φύλλα δάφνης

Πάρτε μερικά φύλλα δάφνης και ρίξτε τα μέσα σε 1/2 λίτρο νερού το οποίο έχετε προηγουμένως βράσει. Ρίξτε το νερό, αφού αφαιρέσετε τα φύλλα, μέσα στον κουβά σφουγγαρίσματος. Προσθέστε κανονικά και το απορρυπαντικό σας και σφουγγαρίστε με το μείγμα το σπίτι σας.

Πόσα μπορείς να κάνεις με μια οδοντογλυφίδα

Μείγμα από βορικό οξύ και αλεύρι

Ένα επίσης πολύ καλό απωθητικό για τις κατσαρίδες είναι ένα μείγμα από βορικό οξύ (το οποίο θα προμηθευτείτε από φαρμακεία), ζάχαρη και αλεύρι. Ανακατέψτε καλά το μείγμα και φτιάξτε με αυτό μικρές μπαλίτσες. Βάλτε τις μπαλίτσες σε διάφορα σημεία του σπιτιού από τα οποία θεωρείτε πως μπαίνουν οι κατσαρίδες στο σπίτι σας. Εκείνες με το που θα καταπιούν το μείγμα, θα δηλητηριαστούν.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις