Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολιτικά τάκλιν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά τάκλιν

Του Γιάννη Ντσούνου Σέντερ φορ Σε εξαιρετικό σέντερ φορ εξελίσσεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αφού σκόραρε όχι ένα αλλά δύο γκολ στον αγώνα με την ομάδα των Ρομά που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες. Μακάρι να σκόραρε έτσι με αυτήν την δεινότητα και στο εσωκομματικό πεδίο. Οι ευχές Οι ευχές των πολιτικών πλέον αποστέλλονται […]

Του Γιάννη Ντσούνου

Σέντερ φορ

Σε εξαιρετικό σέντερ φορ εξελίσσεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αφού σκόραρε όχι ένα αλλά δύο γκολ στον αγώνα με την ομάδα των Ρομά που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες. Μακάρι να σκόραρε έτσι με αυτήν την δεινότητα και στο εσωκομματικό πεδίο.

Οι ευχές

Οι ευχές των πολιτικών πλέον αποστέλλονται ηλεκτρονικά αφού όλοι έχοντας οικολογική πια συνείδηση έχουν αφήσει στην άκρη τις ευχητήριες κάρτες .Την πρωτιά πάντως στην ευρηματικότητα διεκδικεί για ακόμη μία φορά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που έστειλε τις καθιερωμένες ευχές συνοδευόμενες από την γνωστή φατσούλα με το μουστάκι. Καλό Πάσχα λοιπόν σε όλους!

Περί κατασχέσεων

Πως το είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης όταν ρωτήθηκε για το 1,7 εκ ευρώ κατασχέσεων από λογαριασμούς πολιτών; Δεν είναι κατάσχεση είπε ο βουλευτής αλλά «αφαίρεση χρημάτων». Δηλαδή όχι Γιάννης αλλά Γιαννάκης.

Το Νόμπελ

Στο θέμα των Σκοπίων η κυβέρνηση δεν διεκδικεί Νόμπελ σοβαρότητας είπε ο Κωστής Χατζηδάκης. Γιατί σε ποιο άλλο θέμα διεκδικεί Νόμπελ κύριε αντιπρόεδρε;

Το μήνυμα

Πώς ενημερώθηκε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ για την συνάντηση ενημέρωσης με τον Νίκο Κοτζιά; Με ένα sms που του έστειλε ο ίδιος ο υπουργός εξωτερικών. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του και χαρακτήρισε την μεθοδολογία του υπουργού εξωτερικών απαράδεκτη.

Αληθεύει

Αληθεύει ότι ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι πια ζευγάρι και ότι ο πρώην υπουργός δήλωσε εσχάτως άλλη διεύθυνση από αυτήν που διέμενε πρότινος;

Διασκέδαση

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσσα Μποφίλιου εθεάθη ο Δημήτρης Κουτσούμπας που διασκέδασε παρέα με την σύζυγό του και τον βουλευτή Θανάση Παφίλη.

Αλλαγή σκυτάλης

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Μπεκίρης από την θέση του διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη για προσωπικούς λόγους και αντικαταστάθηκε από τον Στέλιο Πέτσα που είναι επικεφαλής της ομάδας των συμβούλων της ΝΔ. Απλά γραφείο άλλαξε ο κ Πέτσας γιατί κατά τα λοιπά την έκανε ήδη την δουλειά.

Στελέχωση

Από το ΠΑΣΟΚ λένε οι πληροφορίες μου ότι θα προέλθει και ο γραμματέας και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής. Η ονοματολογία έχει ξεκινήσει και τα ονόματα θα κλειδώσουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Πολιτικά τάκλιν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις