Το… καρφί του Ρήγα για Καμμένο: «Αυτά δεν λέγονται δημόσια»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το… καρφί του Ρήγα για Καμμένο: «Αυτά δεν λέγονται δημόσια»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, «καρφώνει» τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Αφορμή στάθηκαν οι χθεσινές (4/4) δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΛ όσο αφορά στα ελληνοτουρκικά ζητήματα. «Η κυβέρνηση κατ’ αρχήν προστατεύει απολύτως την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της χώρας. Δεύτερον όλα αυτά που πρέπει να κάνει και τα κάνει, προφανώς δεν […]

05.04.2018 | 13:23

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, «καρφώνει» τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Αφορμή στάθηκαν οι χθεσινές (4/4) δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΛ όσο αφορά στα ελληνοτουρκικά ζητήματα.

«Η κυβέρνηση κατ’ αρχήν προστατεύει απολύτως την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της χώρας. Δεύτερον όλα αυτά που πρέπει να κάνει και τα κάνει, προφανώς δεν πρέπει να λέγονται με δημόσιο τρόπο, όχι γιατί δεν τα κάνει, αλλά γιατί δεν εντάσσεται στην στρατηγική που πρέπει να ακολουθεί», εξέφρασε στον ρ/σ Real FM.

Διαβάστε ακόμα

Ο Καμμένος «βγάζει» 7.000 στρατιώτες

Και προσέθεσε: «Νομίζω ότι κ. Καμμένος με το ταπεραμέντο και την απόλυτη ευθύνη που έχει ως υπουργός Άμυνας για την προστασία της χώρας, απλά κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να λέγονται αυτά με τέτοιο δημόσιο τρόπο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Π. Ρήγας.

«Δεν πρέπει να ακολουθήσουμε την Τουρκία και τον Ερντογάν σε αυτό που κάνουν. Είναι μια στάση που δεν βοηθά την επίλυση των προβλημάτων και την καλή γειτονία. Ο κ. Καμμένος σε όλα τα φόρα και σε όλες τις επίσημες συναντήσεις του κρατάει τη στάση την οποία έχουμε επιλέξει ως κυβέρνηση. Άρα μην δημιουργούμε πρόβλημα», συμπλήρωσε.

Exit mobile version