Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πάσχα 2018: Πού θα πάνε οι πολιτικοί αρχηγοί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάσχα 2018: Πού θα πάνε οι πολιτικοί αρχηγοί

Για τις διακοπές του Πάσχα ετοιμάζονται οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας. Νησιά κυρίως επιλέγουν οι πολιτικοί αρχηγοί για τις φετινές, εορταστικές τους διακοπές. Μερικοί μάλιστα έχουν ήδη φύγει, ενώ άλλοι ετοιμάζονται να… σαλπάρουν προς αυτούς! Στην Τήλο, θα περάσει το Πάσχα του ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του, ενώ την Τήνο θα επισκεφτεί, με τους δικούς […]

Για τις διακοπές του Πάσχα ετοιμάζονται οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας.

Νησιά κυρίως επιλέγουν οι πολιτικοί αρχηγοί για τις φετινές, εορταστικές τους διακοπές. Μερικοί μάλιστα έχουν ήδη φύγει, ενώ άλλοι ετοιμάζονται να… σαλπάρουν προς αυτούς!

Στην Τήλο, θα περάσει το Πάσχα του ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του, ενώ την Τήνο θα επισκεφτεί, με τους δικούς του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε ακόμα

Πασχαλινά γεύματα αγάπης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σταθερός τις επιλογές του, θα πάει στη γενέτειρά του τη Μεσσηνία.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα παραμείνουν στην Αθήνα, ενώ τη Λαμία επιλέγουν ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Όσο αφορά στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, βρίσκεται ήδη στην Ικαρία και στα πάτρια εδάφη του, θα περάσει το Πάσχα του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Διαβάστε ακόμα

«Βροχή» από τουρίστες στην Κέρκυρα

Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ήδη ο Κώστας Καραμανλής κάνοντας διακοπές του στη νότια Ευρώπη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις