Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αποκάλυψη: Η τουρκική ΜΙΤ απήγαγε 80 γκιουλενιστές από 18 χώρες!
ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη: Η τουρκική ΜΙΤ απήγαγε 80 γκιουλενιστές από 18 χώρες!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η παραδοχή της Τουρκίας ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας απήγαγαν 80 «γκιουλενιστές» από 18 χώρες. Τα παραπάνω αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μπεκίρ Μποζντάγ, μιλώντας στο δίκτυο Habertürk. Όπως δήλωσε, η ΜΙΤ θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις, όπως εκείνη στο Κόσοβο, όπου οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες απήγαγαν προ ημερών […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η παραδοχή της Τουρκίας ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας απήγαγαν 80 «γκιουλενιστές» από 18 χώρες.

Τα παραπάνω αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μπεκίρ Μποζντάγ, μιλώντας στο δίκτυο Habertürk.

Όπως δήλωσε, η ΜΙΤ θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις, όπως εκείνη στο Κόσοβο, όπου οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες απήγαγαν προ ημερών σε συνεννόηση με μέρος των κοσοβάρικων Αρχών έξι Τούρκους πολίτες που φέρονται να ανήκουν στο δίκτυο του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν και τους μετέφεραν αεροπορικώς πίσω στην Τουρκία.

Διαβάστε ακόμα

Τουρκία, Ιράν και Ρωσία, έδωσαν τα «χέρια»

«Μάζεψε 80 μέλη της FETÖ σε 18 χώρες. Η μάχη με τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η FETÖ θα συνεχιστεί. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία της ΜΙΤ», τόνισε.

Η Άγκυρα κατηγορεί τον Γκιουλέν ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. Έτσι, ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ.

«Βιώνουμε ταραγμένους καιρούς και μας έπληξε μια συμφορά… Πρόσφατα αεροπειρατές έκαναν αεροπειρατεία σε ανθρώπους από το Κόσοβο», ανέφερε χαρακτηρίζοντας «αεροπειρατεία» την επιχείρηση της ΜΙΤ στο Κόσοβο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις