Υπόθεση Λαγούδη: To νέο στοιχείο μέσα στο αυτοκίνητο της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Λαγούδη: To νέο στοιχείο μέσα στο αυτοκίνητο της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Νέο στοιχείο βρέθηκε μέσα στο καμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη,η οποία βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα. Η οικογένεια της άτυχης 44χρονης επιμένει στο σενάριο της δολοφονίας, με «σύμμαχό» τους τον τεχνικό σύμβουλο  ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία που «δείχνουν» ότι πρόκειται για έγκλημα. Διαβάστε ακόμα Υπόθεση Λαγούδη: Από τον Εισαγγελέα «κρέμεται» η οικογένειά της Ο […]

05.04.2018 | 11:43

Νέο στοιχείο βρέθηκε μέσα στο καμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη,η οποία βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα.

Η οικογένεια της άτυχης 44χρονης επιμένει στο σενάριο της δολοφονίας, με «σύμμαχό» τους τον τεχνικό σύμβουλο  ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία που «δείχνουν» ότι πρόκειται για έγκλημα.

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λαγούδη: Από τον Εισαγγελέα «κρέμεται» η οικογένειά της

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ισχυρίζεται ότι βρέθηκε ένα νέο στοιχείο μέσα στο καμένο αυτοκίνητο της αδικοχαμένης μητέρας.

Πρόκειται για ένα μαύρο κομποσκοίνι με δύο γαλάζιες χάντρες και βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή, δεν ανήκει στην άτυχη Ειρήνη.

Μάλιστα, σήμερα (5/4) αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα από την αστυνομική διεύθυνση του Αγρινίου, το αμάξι της άτυχης γυναίκας για περαιτέρω έρευνες.

Exit mobile version