Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξαφανισμένος ο Χίος – Τι αφορούσε το εξώδικο
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφανισμένος ο Χίος – Τι αφορούσε το εξώδικο

Άφαντος παραμένει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά το χθεσινό περιστατικό και τον πυροβολισμό κατά του δικαστικού επιμελητή. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται το iefimerida ο δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να παραδώσει εξώδικο από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας για […]

Άφαντος παραμένει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά το χθεσινό περιστατικό και τον πυροβολισμό κατά του δικαστικού επιμελητή.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται το iefimerida ο δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να παραδώσει εξώδικο από τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας για προσβλητικό σε βάρος του δημοσίευμα.

Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Χίος τον εξύβρισε και στη συνέχεια πυροβόλησε το πάτωμα.

Ο επιμελητής φοβούμενος για τη ζωή του τράπηκε σε φυγή, όπως και ο Στέφανος Χίος ο οποίος κατά πληροφορίες διέφυγε με ταξί προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως αναφέρουν ανώτατες πηγές της Αστυνομίας ο Στέφανος Χίος φέρεται να οπλοφορεί νόμιμα, ωστόσο, ενδέχεται, μετά το χθεσινό περιστατικό να ανακληθεί η άδειά του.

Στέφανος Χίος για τον πυροβολισμό: Τι έγινε ρε παιδιά; Πάλι με ψάχνουν τα μπατσάκια;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις