Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Καθάρισε» τους αντιπάλους η Μπαρτσελόνα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Καθάρισε» τους αντιπάλους η Μπαρτσελόνα

«Καθάρισε» από το πρώτο ματς η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 4 – 1 επί της Ρόμα στο «Καμπ Νόου». Χτες (4/4) ήταν ο πρώτος προημιτελικός του Champions League και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στην τετράδα της διοργάνωσης. Με δύο αυτογκόλ (Ντε Ρόσι στο 38΄, Μανωλάς στο 55΄) πήρε… αέρα και η… Μπάρτσα στάθηκε τυχερή. Στο 59΄ ο Πικέ έκανε το […]

«Καθάρισε» από το πρώτο ματς η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με 4 – 1 επί της Ρόμα στο «Καμπ Νόου».

Χτες (4/4) ήταν ο πρώτος προημιτελικός του Champions League και η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στην τετράδα της διοργάνωσης.

Με δύο αυτογκόλ (Ντε Ρόσι στο 38΄, Μανωλάς στο 55΄) πήρε… αέρα και η… Μπάρτσα στάθηκε τυχερή. Στο 59΄ ο Πικέ έκανε το 3 – 0, ενώ ο Τζέκο, στο 80΄, βρήκε την ευκαιρία να δώσει ελπίδες στη Ρόμα κάνοντας το 1 – 3. 

Διαβάστε ακόμα

Το… αρνητικό του Γκαρθία

Ο Σουάρες, όμως, «μίλησε» στο φινάλε και στο 87΄ έκανε το 4 – 1 «τελειώνοντας» τους αντιπάλους. Έτσι, η Ρόμα, αν και αξιοπρεπής, γνώρισε… βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα «πληρώνοντας» τα δύο αυτογκόλ και τα λάθη της άμυνάς της.

«Φυσικά και χρειάζεται το VAR και στο Champions League. Αν για παράδειγμα μας είχε δοθεί το πέναλτι θα άλλαζε το ματς. Ο διαιτητής θα έπρεπε να έχει τη γενναιότητα να σφυρίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο ομάδες είμαστε δίκαια στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα έπρεπε να σφυρίξει με τρόπο σωστό για όλους», σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Έντιν Τζέκο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις