Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Βασίλισσα» η ΑΕΚ (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Βασίλισσα» η ΑΕΚ (pics)

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League, 50 χρόνια μετά το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1968. Η Ένωση φαίνεται πως είναι έτοιμη να ξαναγράψει ιστορία, παίρνοντας την… ισοπαλία (83-83) στο χτεσινό (4/4) παιχνίδι με τη Γαλλία. Και όλα δείχνουν πως το 2018 είναι η χρονιά της ΑΕΚ τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ, με πολλές […]

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League, 50 χρόνια μετά το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1968.

Η Ένωση φαίνεται πως είναι έτοιμη να ξαναγράψει ιστορία, παίρνοντας την… ισοπαλία (83-83) στο χτεσινό (4/4) παιχνίδι με τη Γαλλία.

Και όλα δείχνουν πως το 2018 είναι η χρονιά της ΑΕΚ τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ, με πολλές πιθανότητες να κατέχει δύο τίτλους.

Διαβάστε ακόμα

«Βόμβα» από τον Αγγελόπουλο για τους γιους του

Μάλιστα, το Final Four του Basketball Champions League δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, έτοιμη να παίξει μπροστά στο κοινό της.

Οι… κιτρινόμαυροι κατάφεραν να υπερασπιστούν τη διαφορά των 9 πόντων (78-69) που είχαν στην Αθήνα, με τους Γάλλους να αδυνατούν να τους κερδίσουν.

Στο Final Four του Basketball Champions League, η ΑΕΚ θα συναντήσει τις Λούντβιχσμπουργκ (Γερμανία), Μούρθια (Ισπανία) και Μονακό (Γαλλία).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις