Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ληστεία στην Κηφισιά: Τα νεότερα για την υγεία του επιχειρηματία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στην Κηφισιά: Τα νεότερα για την υγεία του επιχειρηματία

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η πορεία της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο 52χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό και τον μηρό από πυροβόλο όπλο. Ληστεία στην […]

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η πορεία της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο 52χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό και τον μηρό από πυροβόλο όπλο.

Ληστεία στην Κηφισιά: Η σύζυγος, οι κάλυκες και τα εγκληματολογικά

Για τρίτο 24ωρο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε καταστολή, μετά από πολύωρο χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί, με το ιατρικό προσωπικό να δηλώνει αισιόδοξο, καθώς ανταποκρίνεται στη θεραπευτική αγωγή, όπως ανέφερε και το νεότερο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου.

Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει λάβει ακόμη από τα εγκληματολογικά εργαστήρια κάποιο θετικό στοιχείο που να ρίχνει φως στις έρευνες.

«Στη σοφίτα κοιμόταν ο γιος μας» – Η πρώτη εικόνα των όσων έγιναν στην Κηφισιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις