Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ανοησίες…» -Οι Τούρκοι ειρωνεύονται τον Κατρούγκαλο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ανοησίες…» -Οι Τούρκοι ειρωνεύονται τον Κατρούγκαλο

Με τον πιο ειρωνικό τρόπο τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, ότι «η Τουρκία γνωρίζει πως δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο». «Ανοησίες Ελλήνων πολιτικών: Η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο», γράφει η Milliyet μεταδίδοντας ως έκτακτη την είδηση. Από την πλευρά της η Hurriyet μιλάει για προκλητικό λόγο από Έλληνα πολιτικό, ενώ η Gunes λέει: «Σκανδαλώδης δήλωση […]

Με τον πιο ειρωνικό τρόπο τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, ότι «η Τουρκία γνωρίζει πως δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο».

«Ανοησίες Ελλήνων πολιτικών: Η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο», γράφει η Milliyet μεταδίδοντας ως έκτακτη την είδηση.

Από την πλευρά της η Hurriyet μιλάει για προκλητικό λόγο από Έλληνα πολιτικό, ενώ η Gunes λέει: «Σκανδαλώδης δήλωση του Έλληνα αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών: Η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει πόλεμο στο Αιγαίο».

Κατρούγκαλος: Η Τουρκία ξέρει πως αν εμπλακεί σε πόλεμο θα χάσει

Για «σκανδαλώδη λόγια» και κωμικές δηλώσεις κάνουν λόγο οι ειδησεογραφικοί ιστότοποι Cayyoluburada και Haberler, ενώ στο ίδιο ύφος και η Milat μιλάει για «κωμική δήλωση στην Ελλάδα».

Στον τουρκικό Τύπο δεν λείπουν και οι ειδησεογραφικές αναφορές στην επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο τουρκικό προξενείο στην Αθήνα.

«Επίθεση με μπογιές στο Τουρκικό Προξενείο στην Αθήνα» γράφει η Yeni Safak, ενώ η Sabah επισημαίνει ότι οι περίπου 10 κουκουλοφόροι φώναζαν συνθήματα κατά της επιχείρησης στην Αφρίν.

Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα – Πήγαν κι έφυγαν με… το λεωφορείο!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις