Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η αλλαγή στο Facebook Messenger που θα διευκολύνει!
PLUS

Η αλλαγή στο Facebook Messenger που θα διευκολύνει!

Το Facebook Messenger αλλάζει και αναβαθμίζεται ώστε να διευκολύνει τους χρήστες του. Υποστηρίζοντας ήδη τη δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών ανάλυσης 4K, τώρα θα μπορεί κανείς να στέλνει και βίντεο υψηλής ανάλυσης (ΗD video) και πανοραμικές φωτογραφίες 360°.  Ο χρήστης μπορεί να τραβήξει είτε με την κάμερα του smartphone του είτε με την κάμερα του Facebook Messenger, ενώ υποστηρίζεται […]

Το Facebook Messenger αλλάζει και αναβαθμίζεται ώστε να διευκολύνει τους χρήστες του.

Υποστηρίζοντας ήδη τη δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών ανάλυσης 4K, τώρα θα μπορεί κανείς να στέλνει και βίντεο υψηλής ανάλυσης (ΗD video) και πανοραμικές φωτογραφίες 360°. 

Ο χρήστης μπορεί να τραβήξει είτε με την κάμερα του smartphone του είτε με την κάμερα του Facebook Messenger, ενώ υποστηρίζεται και ο διαμοιρασμός αρχείων από άλλες πηγές.

Διαβάστε ακόμα

Η… υπόσχεση του Facebook: Τι θα διαγράψει άμεσα

Οι παραλήπτες θα καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για πανοραμικές φωτογραφίες από το εικονίδιο της πυξίδας, ενώ στα βίντεο θα εμφανίζεται το σήμα HD ή SD.

Επιπλέον, σε περίπτωση που έχεις κακή σύνδεση, θα είναι εφικτό να κατεβάσεις την ανάλυση για να εξοικονομείς δεδομένα.

Οι πανοραμικές φωτογραφίες 360°, είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο σε συσκευές Android και iOS, αν και, τα HD βίντεο περιορίζονται- για τώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις