Θλιβερή αποκάλυψη Χριστοφόρου: “Γιατί δεν μιλούσα στον πατέρα μου” (vid)

LIFESTYLE

Θλιβερή αποκάλυψη Χριστοφόρου: “Γιατί δεν μιλούσα στον πατέρα μου” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Συγκλονίζει ο Κύπριος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με τις αποκαλύψεις που έκανε για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε ως παιδί. Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό του Ant1 μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στα παιδικά του χρόνια.. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου χτυπούσε τη μητέρα του μπροστά στον τραγουδιστή […]

04.04.2018 | 18:30

Συγκλονίζει ο Κύπριος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με τις αποκαλύψεις που έκανε για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε ως παιδί.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό του Ant1 μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στα παιδικά του χρόνια..

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου χτυπούσε τη μητέρα του μπροστά στον τραγουδιστή και την αδερφή του, όταν ήταν ακόμα παιδιά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να γνωστοποιήσει στο κοινό το βίαιο περιστατικό που έζησε, ώστε να λυτρωθεί από αυτό που ένιωθε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πέτρος Γαϊτάνος: Ευτυχώς που δεν έκανα οικογένεια (vid)

Μίλησα για τα δύσκολα παιδικά μου χρόνια γιατί το να βγάζεις ένα πρόβλημα προς τα έξω που το κρύβεις πάρα πολλά χρόνια είναι μια πολύ μεγάλη λύτρωση. Ο πατέρας μου δεν με κακοποίησε σωματικά αλλά η ψυχολογική βία που είχαμε υποστεί εγώ και η αδερφή μου ήταν πολύ μεγάλη.

Υπήρχαν πολλές στιγμές που ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου.

Δεν του μιλούσα για πάρα πολλά χρόνια γιατί ένιωθα οργή μέσα μου για το πώς συμπεριφέρθηκε. Μετά αρρώστησε πάρα πολύ, ζήτησε να με δει ο ίδιος και δεν μπορούσα σε έναν αδύναμο άνθρωπο να μην ήμουν δίπλα του και δεν σου κρύβω ότι έμεινα εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή”.

Exit mobile version