Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χτίζουν τη «Σαντορίνη» στη Σμύρνη (pics + vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Χτίζουν τη «Σαντορίνη» στη Σμύρνη (pics + vid)

«Σαντορίνη» ονομάζεται ένα μπλοκ κατοικιών στη Σμύρνη που δημιουργεί Τούρκος κατασκευαστής Την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει να προκαλεί, ο Τούρκος κατασκευαστής εμπνέεται από το ελληνικό νησί, Σαντορίνη, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόκειται για τον αγαπημένο προορισμό για διακοπές στην Ελλάδα. Το έργο ονομάζεται «Park Life Σαντορίνη» (Park Yaşam Santorini) και, σύμφωνα με την τουρκική […]

«Σαντορίνη» ονομάζεται ένα μπλοκ κατοικιών στη Σμύρνη που δημιουργεί Τούρκος κατασκευαστής

Την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει να προκαλεί, ο Τούρκος κατασκευαστής εμπνέεται από το ελληνικό νησί, Σαντορίνη, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόκειται για τον αγαπημένο προορισμό για διακοπές στην Ελλάδα.

Το έργο ονομάζεται «Park Life Σαντορίνη» (Park Yaşam Santorini) και, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Μilliyet», η Τουρκία αποκτά τη δική της… Σαντορίνη.

Διαβάστε ακόμα

«Καμπανάκι» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Άγκυρα για τους S-400

Στο κέντρο του συγκροτήματος, έχει τοποθετηθεί ένας παραδοσιακός μύλος και πρόκειται για μία γειτονιά που θα καταλαμβάνει έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων.

Το έργο θα αποτελείται από 507 συγκροτήματα διαμερισμάτων, καθώς και 17 μονοκατοικίες. Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα.

Οι τιμές των ακινήτων ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.   

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις