Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η Τουρκία «απαντά» στις ΗΠΑ για τους S-400
ΚΟΣΜΟΣ

Η Τουρκία «απαντά» στις ΗΠΑ για τους S-400

H Τουρκία στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ΗΠΑ απαντά με… αδιαφορία, όσο αφορά στους ρωσικούς πυραύλους S-400. Η γειτονική χώρα ανακοίνωσε πως οι πρώτες συστοιχίες του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400 θα παραδοθούν σε εκείνη εντός των επόμενων 16 μηνών, δηλαδή το 2019. Διαβάστε ακόμα «Καμπανάκι» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Άγκυρα για τους S-400 «Ο χρόνος παράδοσης επισπεύστηκε για τον Ιούλιο του 2019», […]

H Τουρκία στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ΗΠΑ απαντά με… αδιαφορία, όσο αφορά στους ρωσικούς πυραύλους S-400.

Η γειτονική χώρα ανακοίνωσε πως οι πρώτες συστοιχίες του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400 θα παραδοθούν σε εκείνη εντός των επόμενων 16 μηνών, δηλαδή το 2019.

Διαβάστε ακόμα

«Καμπανάκι» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Άγκυρα για τους S-400

«Ο χρόνος παράδοσης επισπεύστηκε για τον Ιούλιο του 2019», ανακοίνωσε στην εφημερίδα Hurriyet, ο επικεφαλής της γραμματείας εξοπλιστικών προμηθειών της Άγκυρας, Ισμαήλ Ντεμίρ.

Η ανακοίνωση έγινε ενώ ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Τουρκία και έχει ήδη συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Να σημειωθεί πως το αρχικό χρονοδιάγραμμα όριζε ότι θα παραδοθούν το 2020.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις