Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκκληση θείου Κούκλατζη: «Ας προσευχηθούμε όλοι για να επιστρέψουν σύντομα τα παιδιά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση θείου Κούκλατζη: «Ας προσευχηθούμε όλοι για να επιστρέψουν σύντομα τα παιδιά»

Ο θείος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κάλεσε όλους να ενώσουν τις προσευχές τους ώστε να επιστρέψουν σύντομα οι δύο στρατιωτικοί. «Ας ενώσουν τις προσευχές τους όλοι αυτή τη βδομάδα και ελπίζω σύντομα να έχουμε καλή κατάληξη», είπε χαρακτηριστικά. Τόνισε ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη τις ευχές όλων των […]

Ο θείος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κάλεσε όλους να ενώσουν τις προσευχές τους ώστε να επιστρέψουν σύντομα οι δύο στρατιωτικοί.

«Ας ενώσουν τις προσευχές τους όλοι αυτή τη βδομάδα και ελπίζω σύντομα να έχουμε καλή κατάληξη», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη τις ευχές όλων των ανθρώπων και παρότρυνε τους πάντες αυτές τις άγιες μέρες να ζητήσουν με πίστη την επιστροφή των δύο στρατιωτικών μας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη συγκινητική κίνηση των παικτών της ΑΕΚ προς τον λοχία. Οι παίκτες της ΑΕΚ αφιέρωσαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Κούκλατζη και υπέγραψαν μία φανέλα για να τη στείλουν στους γονείς του για να του την πάνε.

Καμμένος: Μπορεί να χρειαστούν και 15 χρόνια για να γυρίσουν οι στρατιωτικοί

«Αυτή η ενέργεια θα ανεβάσει το ηθικό του παιδιού», δήλωσε συγκινημένος ο θείος του, που αποκάλυψε ότι ο λοχίας θα μάθει σήμερα για την κίνηση των παικτών της ΑΕΚ στην τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει με τους γονείς του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις