Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κόσμος στο τελευταίο «αντίο» στον Στέλιο Σκλαβενίτη (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Κόσμος στο τελευταίο «αντίο» στον Στέλιο Σκλαβενίτη (pics)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά για το τελευταίο «αντίο» στον Στέλιο Σκλαβενίτη. Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και υπάλληλοι του ομίλου έχουν συγκεντρωθεί στην εκκλησία για να «χαιρετήσουν» τον επιχειρηματία ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Κυριακής. Διαβάστε ακόμα Σοκ! Πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης Κατά τη διάρκεια […]

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά για το τελευταίο «αντίο» στον Στέλιο Σκλαβενίτη.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και υπάλληλοι του ομίλου έχουν συγκεντρωθεί στην εκκλησία για να «χαιρετήσουν» τον επιχειρηματία ο οποίος «έσβησε» ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμα

Σοκ! Πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Κατά τη διάρκεια της τελετής και συγκεκριμένα από τις 15:00 έως τις 17:00 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης και της αλυσίδας Cash and Carry The Mart. Επιπλέον, ανακοινώθηκαν και δωρεές σε ιδρύματα.

Παράλληλα σε ψήφισμα του τα Δ.Σ. των δύο εταιρειών μεταξύ των άλλων αποφάσισαν «ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις».

Τις τελευταίες ημέρες τον ταλαιπωρούσε η γρίπη. Το βράδυ του Σαββάτου, ο Στέλιος Σκλαβενίτης αισθάνθηκε αδιαθεσία.

 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητός από τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις