Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Σεμνός» ο Ζλάταν – Τρολάρει το γκολ του Ρονάλντο! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Σεμνός» ο Ζλάταν – Τρολάρει το γκολ του Ρονάλντο! (vid)

Στο στόμα του «έπιασε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη χτεσινή (3/4) του εμφάνιση ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Όπως μπορεί και να περίμεναν πολλοί, ο Σουηδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν γινόταν να μην σχολιάσει το θεαματικό γκολ του συναδέρφου του. Διαβάστε ακόμα Θεαματικό γκολ! Σαρώνει το «ψαλίδι» του Ρονάλντο (pic + vid) Έτσι, συνέκρινε το ανάποδο «ψαλίδι» του Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα δικό […]

Στο στόμα του «έπιασε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη χτεσινή (3/4) του εμφάνιση ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Όπως μπορεί και να περίμεναν πολλοί, ο Σουηδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν γινόταν να μην σχολιάσει το θεαματικό γκολ του συναδέρφου του.

Διαβάστε ακόμα

Θεαματικό γκολ! Σαρώνει το «ψαλίδι» του Ρονάλντο (pic + vid)

Έτσι, συνέκρινε το ανάποδο «ψαλίδι» του Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα δικό του επίτευγμα. «Ήταν ωραίο γκολ, αλλά πρέπει να το δοκιμάσει και από τα 40 μέτρα», σχολίασε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Θυμίζουμε πως με ανάποδο «ψαλίδι», ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ για τη Ρεάλ στο Τορίνο, με αποτέλεσμα να τον χειροκροτήσουν και οι οπαδοί της Γιουβέντους! 

Μάλιστα, τα social media– κυρίως Facebook και Twitter- πήραν… φωτιά. Πολλά ήταν τα μέσα που έσπευσαν να μετρήσουν το άλμα του ώστε να δουν πόσο ψηλά έφτασε.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις