Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Θεαματικό γκολ! Σαρώνει το «ψαλίδι» του Ρονάλντο (pic + vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεαματικό γκολ! Σαρώνει το «ψαλίδι» του Ρονάλντο (pic + vid)

Το γκολ της… ζωής του έβαλε ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο. Με ανάποδο «ψαλίδι», ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ για τη Ρεάλ στο Τορίνο, με αποτέλεσμα να τον χειροκροτήσουν και οι οπαδοί της Γιουβέντους!  «Συνήθως σε ένα ψαλίδι το χτύπημα του παπουτσιού την στην μπάλα δεν ακούγεται καθόλου, όμως τώρα το ακούσαμε πολύ δυνατά», εξέφρασε μετά το τέλος […]

Το γκολ της… ζωής του έβαλε ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με ανάποδο «ψαλίδι», ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ για τη Ρεάλ στο Τορίνο, με αποτέλεσμα να τον χειροκροτήσουν και οι οπαδοί της Γιουβέντους! 

«Συνήθως σε ένα ψαλίδι το χτύπημα του παπουτσιού την στην μπάλα δεν ακούγεται καθόλου, όμως τώρα το ακούσαμε πολύ δυνατά», εξέφρασε μετά το τέλος του ματς ο Αντρέα Μπαρτσάλι.

Διαβάστε ακόμα

«Παρελθόν» ο Γκαρθία από τον Ολυμπιακό – Δήλωση με… νοήμα

Ασταμάτητος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σκοράροντας ένα από τα πιο όμορφα γκολ της καριέρας του. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής στο 64′ πέτυχε ένα ανεπανάληπτο γκολ, κάνοντας το 2-0 για τη Ρεάλ.

Μάλιστα, τα social media– κυρίως Facebook και Twitter- πήραν… φωτιά. Πολλά ήταν τα μέσα που έσπευσαν να μετρήσουν το άλμα του ώστε να δουν πόσο ψηλά έφτασε.

Όπως «ερεύνησαν», ο διεθνής άσσος έφτασε το πόδι του μέχρι τα 2 μέτρα και τα 30 εκατοστά για να πετύχει αυτό το τρομερό γκολ.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις