Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Έσβησε» πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ λίγο πριν τα γενέθλιά του (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Έσβησε» πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ λίγο πριν τα γενέθλιά του (pics)

Λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα γενέθλιά του, «έφυγε» ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Άλτον Φορντ. Την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Χιούστον άφησε τη Δευτέρα (02/04) ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας, ο ο οποίος είχε ένα πέρασμα και από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Άλτον Φορντ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, λίγο πριν […]

Λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα γενέθλιά του, «έφυγε» ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Άλτον Φορντ.

Την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Χιούστον άφησε τη Δευτέρα (02/04) ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας, ο ο οποίος είχε ένα πέρασμα και από την Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Άλτον Φορντ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, λίγο πριν γιορτάσει τα 37α γενέθλια του. Γεννημένος στο Χιούστον στις 29 Μαΐου του 1981, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο της πόλης και το 2001 έγινε ντραφτ στο νούμερο 50 από τους Σανς.

Διαβάστε ακόμα

Θεαματικό γκολ! Σαρώνει το «ψαλίδι» του Ρονάλντο (pic + vid)

Έπαιξε δύο σεζόν στην Arizona και μία στους Rockets με μέσους όρους καριέρας τους 2.5 πόντους και τα 1.7 ριμπάουντ ανά 7.2 λεπτά συμμετοχής.

Το 2005 υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, αλλά έφυγε πολύ γρήγορα από τη Θεσσαλονίκη. Στην καριέρα του φόρεσε τις φανέλες της Βιλερμπάν, της Φουτζιάν, της Ανβίλ, της Ιγκοκέα, των Ξινγιάνγκ Τάιγκερς, της Μπουργκ και πέρασε από μερικές ομάδες της αναπτυξιακής λίγκας των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις