Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χάος στα κεντρικά γραφεία του YouTube – Γυναίκα άνοιξε πυρ (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάος στα κεντρικά γραφεία του YouTube – Γυναίκα άνοιξε πυρ (pics-vid)

Πανικός επικράτησε για ώρα την Τρίτη στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια. Μια γυναίκα άνοιξε πυρ, προκαλώντας την πανικόβλητη έξοδο των εργαζόμενων και τη μαζική κινητοποίηση της αστυνομίας, πριν η ύποπτη βρεθεί νεκρή, με την αστυνομία να διευκρινίζει πως πιθανότατα αυτοκτόνησε. «Έχουμε τέσσερα θύματα. Διακομίστηκαν όλα σε νοσοκομείο, με τραύματα που προκλήθηκαν από ένα […]

Πανικός επικράτησε για ώρα την Τρίτη στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια.

Μια γυναίκα άνοιξε πυρ, προκαλώντας την πανικόβλητη έξοδο των εργαζόμενων και τη μαζική κινητοποίηση της αστυνομίας, πριν η ύποπτη βρεθεί νεκρή, με την αστυνομία να διευκρινίζει πως πιθανότατα αυτοκτόνησε.

«Έχουμε τέσσερα θύματα. Διακομίστηκαν όλα σε νοσοκομείο, με τραύματα που προκλήθηκαν από ένα πυροβόλο όπλο.

Έχουμε ένα άτομο που απεβίωσε από τραύματα που προκάλεσε το ίδιο στον εαυτό του. Και, αυτή τη στιγμή, θεωρούμε πως πρόκειται για το άτομο που άνοιξε πυρ», είπε ο Εντ Μπαρμπερίνι, ο επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Σαν Μπρούνο, όπου εκτυλίχθηκαν τα τραγικά γεγονότα.

Σύμφωνα με μαρτυρία που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η γυναίκα εισέβαλε την ώρα του μεσημεριανού γεύματος κι άρχισε να πυροβολεί. Φαινόταν να έχει στόχο «έναν άνθρωπο συγκεκριμένα».

Το ένα από τα τρία θύματα, ένας άνδρας 36 ετών, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πέραν του 36χρονου που είναι σε κρίσιμη κατάσταση, τα άλλα δύο θύματα είναι δύο γυναίκες, μια 32χρονη σε σοβαρή κατάσταση και μια 27χρονη που δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Οι αρχές δεν έχουν δώσει τα στοιχεία των θυμάτων στη δημοσιότητα.

Ακτιβίστρια η δράστης

Η 38χρονη ακτιβίστρια Νασίμ Αγκντάμ αναγνωρίστηκε ως η δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε χθες στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 38χρονη φέρεται να υποστήριζε πως το YouTube λογόκρινε τα βίντεο της.

Μάλιστα είχε ανεβάσει κι ένα βίντεο στο οποίο κατηγορούσε τους διαχειριστές ότι τα επεξεργάζονταν σκόπιμα, προκειμένου να μην έχουν views.

Κατά την επίθεση, τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, αφού η δράστης άνοιξε πυρ με περισσότερους από 20 πυροβολισμούς, ενώ στη συνέχεια η ίδια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο 36χρονος που βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- ήταν ο σύντροφός της.

Οι άλλοι δύο τραυματίες είναι μία γυναίκα 32 ετών και μία 27.

Δείτε ακόμη:

Προσφυγικό: «Συμφωνεί για την Τουρκία η Ευρώπη, αλλά ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις