Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μήνυμα Τσίπρα σε Ερντογάν: «Να επιστρέψει τους Έλληνες στρατιωτικούς»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Τσίπρα σε Ερντογάν: «Να επιστρέψει τους Έλληνες στρατιωτικούς»

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Έλληνα πρωθυπουργό στον απόηχο της ελληνοτουρκικής έντασης. «Περιμένω από τον Τούρκο πρόεδρο να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να επιστραφούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί», εξέφρασε μεταξύ άλλων. Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι «η Ελλάδα είναι μία χώρα ισχυρή, με […]

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον Έλληνα πρωθυπουργό στον απόηχο της ελληνοτουρκικής έντασης.

«Περιμένω από τον Τούρκο πρόεδρο να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να επιστραφούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί», εξέφρασε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι «η Ελλάδα είναι μία χώρα ισχυρή, με ισχυρούς συμμάχους και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του στόχου για την έξοδο από τα μνημόνια. Το κρίσιμο και βασικό ορόσημο για εμάς είναι ο ερχόμενος Αύγουστος», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Καμμένο: «Δεν είναι απλά ανίκανος, αλλά και επικίνδυνος»

Και συνέχισε: «Τότε είναι η έξοδος της χώρας από την επιτροπεία, το τέλος των προγραμμάτων. Είναι μια μεγάλη τομή στη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας».

Τα βασικά σημεία του είναι η έξοδος από το μνημόνιο, οι σχέσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την αντιπολίτευση, η εξωτερική πολιτική με τις γειτονικές χώρες και η κοινωνική πολιτική.

Επιπλέον, ξεκαθαρίζει πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το 2019.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις