Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αποστάσεις κρατά ο Κοντονής – «Αδειάζει» τον Τόσκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστάσεις κρατά ο Κοντονής – «Αδειάζει» τον Τόσκα

Αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, περί «φαρ ουέστ» κρατά ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής. «Αυτά που λέει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη. Αν δεν μπορείς να το ελέγξεις το πρώτιστο είναι να διασφαλίσεις την ζωή σου. Αυτό εννοούσε ο κ. Τόσκας», εξηγεί. […]

Αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, περί «φαρ ουέστ» κρατά ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

«Αυτά που λέει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη. Αν δεν μπορείς να το ελέγξεις το πρώτιστο είναι να διασφαλίσεις την ζωή σου. Αυτό εννοούσε ο κ. Τόσκας», εξηγεί.

Διαβάστε ακόμα

Τόσκας για 88χρονο: «Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ

Και προσθέτει πως «σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιφρουρήσουμε τη ζωή και την σωματική μας ακεραιότητα αν συμβεί το απευκταίο».

«Βεβαίως πρέπει να αμυνθείτε. Αυτές είναι διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και εκτιμώνται από το δικαστήριο που επιλαμβάνεται», τονίσει μιλώντας στο κανάλι της Βουλής και στην εκπομπή «πρωινή Ανάγνωση».

Μάλιστα, αποδέχθηκε ότι, λόγω οικονομικής κρίσης, υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας. «Οι διατάξεις αναφορικά με το ζήτημα της άμυνας, της έκτακτης ανάγκης και της δύσκολης κατάστασης ενός πολίτη που κινδυνεύει η ζωή του, περιγράφονται στον κώδικα μας και τα δικαστήρια μας με ενάργεια αντιμετωπίζουν τέτοιες υποθέσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις