Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Το ρητό “η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται ” δεν είναι τυχαίο. Εσύ όμως την διαμορφώνεις για να την κάνεις όσο καλύτερη γίνεται. Πολλές φορές δεν ξυπνάμε ευχάριστα αλλά είναι στο χέρι μας να αποκτήσουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να συνεχίσει η μέρα μας δημιουργικά και παραγωγικά. Δες τι μπορείς να κάνεις για […]

Το ρητό “η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται ” δεν είναι τυχαίο. Εσύ όμως την διαμορφώνεις για να την κάνεις όσο καλύτερη γίνεται. Πολλές φορές δεν ξυπνάμε ευχάριστα αλλά είναι στο χέρι μας να αποκτήσουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να συνεχίσει η μέρα μας δημιουργικά και παραγωγικά.

Δες τι μπορείς να κάνεις για να έχεις όρεξη και κέφι απ’ το πρωί:

Βάλε ένα ξυπνητήρι και σήκω από το κρεβάτι μόλις το ακούσεις.

Δεν χρειάζεται να βάλεις πέντε ή δέκα διαφορετικά ξυπνητήρια. Προτίμησε ένα, καθώς τα πιο πολλά θα σε κουράσουν αντί να σου προσφέρουν μερικά παραπάνω λεπτά ύπνου και ξεκούρασης.

10 πράγματα που μας βοηθούν να ξυπνήσουμε καλύτερα από τον καφέ! 

Οργάνωσε τη μέρα σου.

Το πρόγραμμα που θα βάλεις θα σε βοηθήσει να είσαι πιο συγκεντρωμένη, ώστε να τελειώσεις εγκαίρως τις υποχρεώσεις σου και να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο για ‘σένα.

Πιες ένα ποτήρι νερό.

Το σώμα σου μετά από τον ύπνο έχει ανάγκη για ενυδάτωση. Πολλοί ειδικοί προτείνουν ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μερικές σταγόνες λεμόνι, καθώς το λεμόνι στο νερό αποτοξινώνει άμεσα τον οργανισμό σου και παράλληλα, σε τονώνει.

Φάε ένα καλό πρωινό.

Ξεκίνησε τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο και γέμισε ενέργεια με ένα καλό πρωινό. Προτίμησε γάλα με δημητριακά, φρούτα ή μία ομελέτα με λαχανικά.

Βάλε μουσική.

Η μουσική σου φτιάχνει τη διάθεση και σε βοηθάει να έχεις κέφι από το πρωί.

Κάνε γυμναστική.

Ένα 30λεπτο γυμναστικής θα σε γεμίσει ενέργεια και θα επιδράσει θετικά στη διάθεσή σου.

Κάνε θετικές σκέψεις.

Θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις καλή διάθεση και θα μπορείς να κάνεις τα πάντα πιο ευχάριστα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις