Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Το μεγάλο κόλπο της παραγωγής – Θα γίνει “πόλεμος”
LIFESTYLE

Survivor: Το μεγάλο κόλπο της παραγωγής – Θα γίνει “πόλεμος”

Οι κανόνες στο Survivor είναι σκληροί και όσο αφορά στο φαγητό, τα πράγματα είναι σκούρα. Πέρυσι είχε γίνει μεγάλη φασαρία με τις κλοπές φαγητού των Διασήμων. Μάλιστα, ο Γιάννης Σπαλιάρας που πήρε μεταγραφή για τους Μαχητές έμαθε τα κόλπα στην άλλη ομάδα. Αποκάλυψε τη «μάχη» με την κατάθλιψη ο Έλληνας ηθοποιός Πολλά είχαν γραφτεί τότε, […]

Οι κανόνες στο Survivor είναι σκληροί και όσο αφορά στο φαγητό, τα πράγματα είναι σκούρα.

Πέρυσι είχε γίνει μεγάλη φασαρία με τις κλοπές φαγητού των Διασήμων. Μάλιστα, ο Γιάννης Σπαλιάρας που πήρε μεταγραφή για τους Μαχητές έμαθε τα κόλπα στην άλλη ομάδα.

Αποκάλυψε τη «μάχη» με την κατάθλιψη ο Έλληνας ηθοποιός

Πολλά είχαν γραφτεί τότε, ενώ και ο Σάκης Τανιμανίδης το είχε πει δημόσια λέγοντας ότι αν επαναληφθεί θα ληφθούν μέτρα.

Αυτή τη φορά, οι παίκτες ήξεραν τι συμβαίνει και πήγαν «έτοιμοι».

Από την αρχή του Survivor 2 γράφεται ότι ο Νικόλας Αγόρου είχε κλέψει ένα σάντουιτς από την παραγωγή ενώ και άλλοι παίκτες είχαν έλθει σε επαφή με ντόπιους και είχαν εξασφαλίσει φαγητό.

Γράφτηκε, μάλιστα, ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποία άλλαξαν παραλία στους Μαχητές.

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει, επίσης, με το πλάνο που έδειχνε τον Τεό Θεοδωρόπουλο να κρύβει κάτι ή να παίρνει κάτι από την τσάντα του.

Όπως γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρώτο Θέμα, η παραγωγή εδώ και μερικές μέρες καταγράφει όλα τα περιστατικά που αφορούν «παράβαση» των κανόνων του παιχνιδιού και συγκεκριμένα ό,τι σχετίζεται με το φαγητό.

Εάν και εφόσον κάποιος παίκτης έχει κλέψει στη μοιρασιά, έχει φάει κρυφά από τους συμπαίκτες του, έχει αποθηκεύσει τροφή την οποία δεν έπρεπε, τότε το συγκεκριμένο περιστατικό θα προβληθεί ενώπιον όλων και στη συνέχεια θα επιβληθεί ποινή σε όποιον το έκανε.

«Σου έχει κάνει μήνυση» -Βάνα Μπάρμπα: «Στ’ αρχ…α μου» (vid)

Συγκεκριμένα, ο ένοχος θα στερηθεί το έπαθλο όταν η ομάδα του κερδίσει, ενώ φυσικά θα αποκλειστεί και από το προνόμιο της ασυλίας.

Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο Survivor και σε κανένα από τα αντίστοιχα ριάλιτι της συγκεκριμένης παραγωγής των άλλων χωρών.

Οι παίκτες είναι ανυποψίαστοι και αγνοούν την απόφαση της παραγωγής, ενώ δεν φαντάζονται ότι υπάρχουν πλάνα που θα προβληθούν στους συμπαίκτες και το κοινό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις