Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποκάλυψε τη «μάχη» με την κατάθλιψη ο Έλληνας ηθοποιός
LIFESTYLE

Αποκάλυψε τη «μάχη» με την κατάθλιψη ο Έλληνας ηθοποιός

Τον προσωπικό του «αγώνα» με την κατάθλιψη αποκάλυψε ο πασίγνωστος, Έλληνας ηθοποιός, Νίκος Κουρής. Μιλώντας στην εκπομπή του «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο, μίλησε- μεταξύ άλλων- για την κατάθλιψη και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μετά από ένα σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση. Διαβάστε ακόμα «Σου έχει κάνει μήνυση η Φιλίνη» – Βάνα Μπάρμπα: «Στ’ αρχ…α μου» […]

Τον προσωπικό του «αγώνα» με την κατάθλιψη αποκάλυψε ο πασίγνωστος, Έλληνας ηθοποιός, Νίκος Κουρής.

Μιλώντας στην εκπομπή του «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο, μίλησε- μεταξύ άλλων- για την κατάθλιψη και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μετά από ένα σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα

«Σου έχει κάνει μήνυση η Φιλίνη» – Βάνα Μπάρμπα: «Στ’ αρχ…α μου» (vid)

«Μόνος μου το πάλεψα και το παλεύω. Εγώ δεν πιστεύω ότι η κατάθλιψη είναι κάτι που πρέπει να το φοβάται κανείς. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται γι’ αυτό το πράγμα που λέγεται σκοτεινά σημεία του εαυτού τους», εξέφρασε.

Και συνέχισε: «Το θέατρο με βοηθάει, με έχει βοηθήσει και είναι και σωτήριο. Αν θέλεις να βοηθηθείς, αν είσαι δηλαδή πιο έξυπνος από το πρόβλημα, πιο έξυπνος από το κακό κομμάτι του εαυτού σου, αν έχεις καλή διάθεση, αν θέλεις να πας προς το φως, είναι πολύ εύκολο»

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις