Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό
ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα και αύριο στην Εγνατία Οδό, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα. Ειδικότερα, κατά τις πρωινές ώρες, σήμερα 3 και αύριο 4 Απριλίου, κατά την κίνηση των υπερμεγεθών φορτηγών που εκτελούν τη μεταφορά των φορτίων, θα διακοπεί η […]

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα και αύριο στην Εγνατία Οδό, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

Ειδικότερα, κατά τις πρωινές ώρες, σήμερα 3 και αύριο 4 Απριλίου, κατά την κίνηση των υπερμεγεθών φορτηγών που εκτελούν τη μεταφορά των φορτίων, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας (253ο χιλιόμετρο) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (227ο χιλιόμετρο) της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση προς Κοζάνη.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των επιβατικών οχημάτων θα διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό, στο οδικό τμήμα Βέροια – Πολύμυλος, ενώ τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται μέσω της Επαρχιακής Οδού Βέροιας – Σ.Σ. Νάουσας.

«Στη σοφίτα κοιμόταν ο γιος μας» – Η πρώτη εικόνα των όσων έγιναν στην Κηφισιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις