Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δύσκολες ώρες για τον 52χρονο – Έκκληση για αίμα
ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για τον 52χρονο – Έκκληση για αίμα

Εφιαλτικές είναι οι ώρες που περνούν τόσο για τον 52χρονο που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή όσο και για τους δικούς του ανθρώπους. Το θύμα της επίθεσης βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» μετά τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη από τους δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του. Διαβάστε ακόμα Ληστεία στην […]

Εφιαλτικές είναι οι ώρες που περνούν τόσο για τον 52χρονο που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή όσο και για τους δικούς του ανθρώπους.

Το θύμα της επίθεσης βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» μετά τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη από τους δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του.

Διαβάστε ακόμα

Ληστεία στην Κηφισιά: Τι «μαρτυρούν» οι κάμερες ασφαλείας

Εισήχθη στη ΜΕΘ μετά από το πολύωρο χειρουργείο που πραγματοποιήθηκε χθες (2/4) στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος και σε βαθιά καταστολή με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον επιχειρηματία χρειάστηκε να γίνει μετάγγιση περίπου 20 φιαλών αίματος. Ο 52χρονος έχει ομάδα αίματος Ο ρέζους αρνητικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δώσει αίμα σε όλες τις ομάδες, αλλά δέχεται μόνο από τη συγκεκριμένη.

Ένας από τους φίλους του έγραψε στο Facebook το εξής: «Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί και έχει Ομάδα Αίματος 0-, να πάει στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς (Λ. Μεσογείων 154) να δώσει αίμα στο όνομα Σταματιάδης Αλέξανδρος του Αχιλλέα. Υπάρχει ανάγκη μόνο για 0- που είναι ιδιαίτερα σπάνιο. Ο Alexandros είναι παλαιός αγαπημένος φίλος μου και πυροβολήθηκε από κακοποιούς πριν τα ξημερώματα στο σπίτι του. Από το πρωί δίνει με τη βοήθεια των γιατρών αγώνα για να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Η αλληλεγγύη όλων αυτή τη στιγμή μετράει όσο ποτέ. Το τμήμα αιμοδοσίας λειτουργεί καθημερινά 8:30 – 18:00».

Διαβάστε ακόμα

Σε σοκ η γυναίκα του θύματος – Οι πρώτες δηλώσεις της

Όσο αφορά στη σύζυγό του, οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάνει ό,τι μπορεί και δεν σταματά να ελπίζει. Συγκεκριμένα γράφει: «Έχει περάσει μεγάλο σοκ αλλά δεν το βάζει κάτω και καλά κάνει – δυνατή, με τεράστιο ενδιαφέρον και συνεχή προσπάθεια και αυτή. Όπως θα ήταν και ο ίδιος ο Αλέξανδρος και όπως θα ήθελε να είναι και εκείνη και όλοι».

Διαβάστε ακόμα

Ληστεία στην Κηφισιά: Η σύζυγος, οι κάλυκες και τα εγκληματολογικά

Να σημειωθεί πως οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται και είναι σε πολύ καλό δρόμο. «Οι δράστες είναι πιθανότατα αλλοδαποί που μιλούν καλά ελληνικά», αναφέρουν οι πληροφορίες. Επιπλέον, στο σημείο της επίθεσης η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε τρεις κάλυκες από 9αρι πιστόλι, οι οποίοι έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις