Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μέσι: Είμαι απλά ακόμη ένας παίκτης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι: Είμαι απλά ακόμη ένας παίκτης

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδο ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το Μουντιάλ της Ρωσίας και το τέλος της καριέρας του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Ισπανίας και εκείνη της Αργεντινής, χαρακτήρισε τον εαυτό του «απλώς ένα ακόμα παίκτη» και αναφέρθηκε και στους τίτλους τέλους της καριέρας […]

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδο ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το Μουντιάλ της Ρωσίας και το τέλος της καριέρας του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Ισπανίας και εκείνη της Αργεντινής, χαρακτήρισε τον εαυτό του «απλώς ένα ακόμα παίκτη» και αναφέρθηκε και στους τίτλους τέλους της καριέρας του.

«Είχαν μια πολύ καλή προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κυπέλλο, είναι σαφώς υποψήφιοι για να κερδίσουν.

Το επίπεδο των παικτών είναι θεαματικό και είναι πάντα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για τις υπόλοιπες χώρες.

Γραμμένος: «Εγγυώμαι ότι δεν θα γίνει Grexit, αλλιώς θα παραιτηθώ»

Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αποκλείστηκαν πολύ νωρίτερα από ότι αναμενόταν αλλά είμαι βέβαιος ότι στη Ρωσία θα παλέψουν μέχρι το τέλος.

Θα ήθελα να πω ότι η Αργεντινή θα είναι στον τελικό, γι ‘αυτό εγώ θα ποντάρω στις Ισπανία και Αργεντινή, θα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Έχω περάσει πολύ καιρό εδώ, γνωρίζω καλά τους Ισπανούς παίκτες, έχω φίλους στην ισπανική πλευρά, οπότε ας δούμε. Ελπίζω να συμβεί … αλλά πάντα μόνο αν η Αργεντινή κερδίσει!», τόνισε ο άσος των Μπλαουγκράνα.

«Θεωρώ τον εαυτό μου απλά έναν ακόμα παίκτη, στην τελική κάθε παίκτης είναι διαφορετικός και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, με ενθαρρύνει να παίζω με άλλους σπουδαίους παίκτες, πρέπει να μαθαίνεις από κάθε παιχνίδι και από κάθε αντίπαλο».

Όσον αφορά το τέλος της καριέρας του

«Αυτή είναι η πιο δύσκολη ερώτηση. Δεν έχω ιδέα. Ο ενθουσιασμός και η ελπίδα μου συνεχίζουν να αυξάνονται καθημερινά, υπάρχουν ακόμα πολλές προκλήσεις που θα ήθελα να ολοκληρώσω συλλογικά, περισσότερα τρόπαια, περισσότερα γκολ.

Δεν ξέρω πότε θα φύγω από το ποδόσφαιρο, ίσως είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτώ – αν και είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος, ότι θα έρθει αυτή η μέρα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις