Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στο Ηρώδειο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στο Ηρώδειο

Στην πλατεία, μπροστά από το Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος και η Πολυξένη Κωστέτσου παρουσίασαν την συλλογή Vassilios Kostetsos Spring Summer 2019 Haute Couture “Narcissus”. Η καινούργια συλλογή για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2019 Vassilios Kostetsos είναι εμπνευσμένη από τον «Νάρκισσο» και την αρχαία μυθολογία της Ελλάδας. Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο είχε εγκρίνει την πραγματοποίηση […]

Στην πλατεία, μπροστά από το Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος και η Πολυξένη Κωστέτσου παρουσίασαν την συλλογή Vassilios Kostetsos Spring Summer 2019 Haute Couture “Narcissus”.

Η καινούργια συλλογή για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2019 Vassilios Kostetsos είναι εμπνευσμένη από τον «Νάρκισσο» και την αρχαία μυθολογία της Ελλάδας.

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο είχε εγκρίνει την πραγματοποίηση επίδειξης μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στην πλατεία μπροστά από το Ηρώδειο στις 13 Μαρτίου.

Η συλλογή, ήταν με λουλούδια απλικαρισμένα σε θηλυκές δημιουργίες, γεωμετρικά σχέδια από αγγεία σε φορέματα αλλά και λεπτομέρειες από μαιάνδρους σε αθλητικές γραμμές, μπλούζες και σακάκια.

Είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος χώρος δόθηκε για επίδειξη μόδας.

Ανάμεσα στα 45 μοντέλα που συμμετείχαν στην επίδειξη ήταν οι: Μαρίνα Τσιντικίδου, Μάρα Δαρμουσλή, Βίκυ Κουλιανού, Άντζελα Ευρυπίδη, Νίκος Παπαδάκης και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Φωτογραφίες:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Smithsonian: Οι οκτώ φωτογραφίες που καθήλωσαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις