Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κοτζιά – Κουτσούμπα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κοτζιά – Κουτσούμπα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Στη συνάντηση, εκ μέρους του ΚΚΕ, συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ, και ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της Κ.Ε. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Ο Υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον κο Κουτσούμπα για τις τελευταίες εξελίξεις, […]

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στη συνάντηση, εκ μέρους του ΚΚΕ, συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ, και ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της Κ.Ε. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Ο Υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον κο Κουτσούμπα για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά και τις συνομιλίες της ελληνικής κυβέρνησης με τις ηγεσίες της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας, αλλά και τις εξελίξεις που αφορούν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

Διαβάστε ακόμα

Ντόρα για ελληνοτουρκικά: Πιστεύω και ακολουθώ αυτό που έλεγε ο Ελευθέριος Βενιζέλος

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενημέρωσε τον κο Κοτζιά για τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος, ενώ εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις επικίνδυνες εξελίξεις στα Βαλκάνια, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, λόγω της όξυνσης των ανταγωνισμών ανάμεσα στα συμφέροντα ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και ισχυρών καπιταλιστικών κρατών.

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ, στον Περισσό, ενώ, μετά το πέρας της συζήτησης, δεν έγιναν δηλώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις