Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ικανοποιημένος ο Φλαμπουράρης: Η “Καθημερινότητα” κερδίζει το στοίχημα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ικανοποιημένος ο Φλαμπουράρης: Η “Καθημερινότητα” κερδίζει το στοίχημα

  Τα «κλειδιά» της χώρας μας θα βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης μετά τον Αύγουστο 2018, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης,αναφερόμενος στην επόμενη μέρα της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο κ. Φλαμπουράρης επεσήμανε ότι θα χαλαρώσουν οι δεσμεύσεις, αλλά οι δημοσιονομικοί στόχοι θα παραμένουν και τα κλειδιά της χώρας θα έρθουν στα χέρια της κυβέρνησής της. […]

 

Τα «κλειδιά» της χώρας μας θα βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης μετά τον Αύγουστο 2018, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης,αναφερόμενος στην επόμενη μέρα της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φλαμπουράρης επεσήμανε ότι θα χαλαρώσουν οι δεσμεύσεις, αλλά οι δημοσιονομικοί στόχοι θα παραμένουν και τα κλειδιά της χώρας θα έρθουν στα χέρια της κυβέρνησής της.

Εν συνεχεία είπε ότι «δεν πιστεύω ότι κανένας Έλληνας νοσταλγεί πια τις πλαστές ευημερίες της μεταπολίτευσης. Βεβαίως διεκδικεί να βελτιώσει τη ζωή του και να ευημερήσει και καλά κάνει.Το 2019 θα είναι η πρώτη χρονιά μιας αισθητής καλυτέρευσης».

Σπίρτζης: Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο «άριστος» πρόεδρος της ΝΔ

Ο κ. Φλαμπουράρης δήλωσε ότι είναι «πολύ ικανοποιημένος» γιατί «η ‘Καθημερινότητα’ κερδίζει το στοίχημα της στήριξης του πολίτη απέναντι στον γραφειοκρατικό κυκεώνα του Δημοσίου κερδίζοντας καθημερινά και την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων πολιτών».

Ακόμη,  περιέγραψε τα «πρέπει» της νέας αναπτυξιακής φάσης στην οποία εισέρχεται η χώρα ενώ ζητά «να τελειώνουμε με αυτήν την παραδοσιακή “ανταγωνιστικότητα” βορείων και νοτίων, που μόνο αρνητικά λειτουργεί και, βεβαίως, δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη του αύριο».

Τέλος, αναφέρθηκε στις σχέσεις της χώρας με την Τουρκία λέγοντας ότι, μετά την πρόσφατη ευρωτουρκική Σύνοδο, «ενώ βγήκαμε κερδισμένοι στη Βάρνα φαίνεται ότι έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο για μια δίκαιη και ασφαλή διευθέτηση των σχέσεων μας με τη γείτονα και φίλη χώρα».

Κουμουτσάκος: Παρά τους λεονταρισμούς, ο Ερντογάν δεν αντέχει να «τινάξει» τις Ευρωτουρκικές σχέσεις

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις