Εξιτήριο για τον Βουλγαράκη – Το πρώτο μήνυμά του

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξιτήριο για τον Βουλγαράκη – Το πρώτο μήνυμά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης. Ο κος Βουλγαράκης, μετά το ατύχημα που είχε πριν από δύο εβδομάδες, βγήκε από το νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται ότι αυτοκίνητο παρέσυρε τον πολιτικό ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο. Έτσι, ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Μετά από ένα αναπάντεχο ατύχημα, […]

02.04.2018 | 15:29

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης.

Ο κος Βουλγαράκης, μετά το ατύχημα που είχε πριν από δύο εβδομάδες, βγήκε από το νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται ότι αυτοκίνητο παρέσυρε τον πολιτικό ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Έτσι, ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Μετά από ένα αναπάντεχο ατύχημα, που οδήγησε σε ένα αρκετά σοβαρό χειρουργείο με δύσκολες επιπλοκές, γυρίζω επιτέλους σπίτι μου , ύστερα από δύο βδομάδες στο νοσοκομείο. Θέλω να σας ευχαριστήσω, ειλικρινά, απ την καρδιά μου για τα ζεστά σας λόγια και τις ευχές. Δεν έχω λόγια πραγματικά!!! Σας ευχαριστώ!!!!», κοινοποίησε.

Διαβάστε ακόμα

ΝΔ σε Σπίρτζη: Εσύ ακύρωσες το έργο για την υδροδότηση, όχι εμείς

Υπενθυμίζεται ότι ο κος Βουλγαράκης υπεβλήθη σε 5ωρη χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε προληπτικά στην εντατική για αρκετές ώρες.

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση:

Exit mobile version