Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στα μαχαίρια Κωστέτσος – Φουσέκη και… κάπου ανάμεσα κι ο Σαμαράς (vid)
LIFESTYLE

Στα μαχαίρια Κωστέτσος – Φουσέκη και… κάπου ανάμεσα κι ο Σαμαράς (vid)

Βασίλειος Κωστέτσος, Τόνια Φουσέκη αλλά και Τρύφωνας Σαμαράς στα χαρακώματα! Η Τόνια Φουσέκη, όταν ρωτήθηκε εκ νέου, δήλωσε τα εξής: «Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο, δεν χαρακτήρισα κανέναν. Χαίρομαι που μπόρεσε να αναδείξει τη δουλειά του εκεί. Εφόσον του δόθηκε η ευκαιρία καλά έκανε. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση, δεν έχω κανένα πρόβλημα […]

Βασίλειος Κωστέτσος, Τόνια Φουσέκη αλλά και Τρύφωνας Σαμαράς στα χαρακώματα! Η Τόνια Φουσέκη, όταν ρωτήθηκε εκ νέου, δήλωσε τα εξής:

«Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο, δεν χαρακτήρισα κανέναν. Χαίρομαι που μπόρεσε να αναδείξει τη δουλειά του εκεί. Εφόσον του δόθηκε η ευκαιρία καλά έκανε.

Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Κωστέτσο.

Η επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στο Ηρώδειο

Αυτό που είπα είναι ότι εμείς για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτόν τον χώρο δουλέψαμε πολύ καιρό, για να ανοίξουμε την πόρτα του υπουργείου Πολιτισμού, του ΚΑΣ, για να μας δώσουν αυτή την έγκριση και κάποιος άλλος βρήκε την πόρτα ανοιχτή και το έκανε. Θέλαμε να βάλουμε έναν σχεδιαστή να είναι αντάξιος αυτού του χώρου».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος απάντησε: «Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική, γιατί την βρίσκω λίγο ανιστόρητη. Θα έπρεπε να γνωρίζει την ιστορία του Βασίλειου Κωστέτσου».

Στον «χορό» μπήκε και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Ποια είναι η αισθητική της κας Φουσέκη»;

H Τόνια Φουσέκη είχε δηλώσει τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου καθώς και η ίδια είχε ζητήσει το Ηρώδειο για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν του brand Zeus + Dione αλλά δεν της δόθηκε.

Όπως είπε, ο Βασίλειος Κωστέτσος χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια πρόταση και κατάφερε να πάρει τον χώρο για την παρουσίαση της κολεξιόν του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις