Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / 20χρονος ματαντόρ χαρίζει τη ζωή σε αφηνιασμένο ταύρο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

20χρονος ματαντόρ χαρίζει τη ζωή σε αφηνιασμένο ταύρο (vid)

Παραλίγο να βρει τραγικό θάνατο, όμως άφησε τον ταύρο να ζήσει. Το αφηνιασμένο ζώο τρύπησε με τα κέρατά του τον 20χρονο Άντι Γιουνές και τον έριξε κάτω, στη νότια Γαλλία. Ο Γιουνές, ο οποίος ήταν μόλις πέντε ετών όταν μπήκε για πρώτη φορά στην αρένα, μετείχε στην πόλη Αρλ στο πασχαλινό φεστιβάλ Feria de Paques που εγκαινιάζει […]

Παραλίγο να βρει τραγικό θάνατο, όμως άφησε τον ταύρο να ζήσει.

Το αφηνιασμένο ζώο τρύπησε με τα κέρατά του τον 20χρονο Άντι Γιουνές και τον έριξε κάτω, στη νότια Γαλλία.

Ο Γιουνές, ο οποίος ήταν μόλις πέντε ετών όταν μπήκε για πρώτη φορά στην αρένα, μετείχε στην πόλη Αρλ στο πασχαλινό φεστιβάλ Feria de Paques που εγκαινιάζει τη γαλλική σεζόν ταυρομαχιών.

Αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

Φρίκη: Ταύρος πετά στον αέρα καουμπόι και καρφώνει το άλογο (vid)

Ο οργισμένος ταύρος κατάφερε να τον χτυπήσει με τα κέρατα στην ευαίσθητη περιοχή του, να τον ανασηκώσει στον αέρα και να τον σωριάσει στο έδαφος.

Κουτσαίνοντας απομακρύνθηκε από το σημείο κι όταν κατά την αποχώρησή του τον σήκωσαν συνάδελφοί του στους ώμους, το πλήθος ζητωκραύγασε τον ταυρομάχο, που χάρισε τη ζωή στον ταύρο.

Οι ταύροι θανατώνονται στο τέλος των ταυρομαχιών, όμως αν το ζώο επιδείξει ιδιαίτερες ικανότητες στη μάχη είθισται να το «συγχωρούν» και να το στέλνουν πίσω στη φάρμα.

Εικόνες βαρβαρότητας: Ταύρος αυτοκτονεί στην αρένα, γιατί δεν αντέχει τον πόνο (vid)

Ο Γιουνές τραυματίστηκε ξανά τον περασμένο Ιούλιο.

Τότε ο ταύρος τραυμάτισε πρώτα σοβαρά στο σβέρκο και την περιοχή των γεννητικών οργάνων έναν Ισπανό ματαντόρ, και στη συνέχεια τρύπησε με τα κέρατά του τον Γιουνές και στους δύο μηρούς.

Πέφτοντας κάτω ο 20χρονος Γάλλος τραυματίστηκε σοβαρά στη δεξιά πλευρά του κρανίου του με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική βλάβη.

Νεκρός στην αρένα ο Φαντίνο- Φρικτό το χτύπημα του ταύρου (video)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις